Annons
Annons


Häng med Rose-Marie mot ett nytt liv!Foto: Katarina Löfgren

Ett och annat kilo som smyger sig på. Stel och trött. Halvdåliga hälsovärden. En spegelbild man inte riktigt känner igen. Vi är många som känner igen oss när år och livsstil sätter sina spår i kroppen.
Rose-Marie Hertzman är en av de som bestämt sig för att göra något åt det!
I Allas kommer vi att följa Rose-Maries livsstilsförändring på väg mot hennes mål:
* Gå ner tjugo kilo.
* Sänka sitt blodtryck.
* Träna sig stark och få mer energi, så hon orkar leka med sitt barnbarn.
I nya numret, Allas 28, drar vi igång första delen av serien, och andra delen, om hur Rose-Marie klarar av sommarens frestelser, kan du läsa om några veckor i nummer 33.

Annons
Gilla Allas.se på Facebook

Men du kan också följa Rose-Marie på hennes resa mot ett nytt liv på hennes egen blogg, ”Kan jag så kan du!” där hon bland annat lägger ut tips och rapporter om sina framsteg, för att sätta extra press på sig själv men också för att inspirerara andra. Rose-Maries blogg hittar du om du TRYCKER HÄR.


(1)
(0)


Annons

  • Inger

    Hej, undrar vilken metod du använder när det gäller din kost? Själv så går jag på den sk kolhydratmetoden och har gått ner ca 5 kg vilket känns bra, mvh Inger

  • Rose-marie Hertzman

    Hej Inger,

    Jag kör med tallriksmodellen, men har tagit bort nästan allt bröd, pasta och ris. Till frukost äter jag oftast fet yoghurt med massor av bär och ev. ett kokt ägg. Det står jag mig bra på fram till lunch. Det bästa har varit att jag numera oftast äter på bestämda tider. I min blogg den 21 mars har jag skrivit om tallriken Lagom, min bästa vän i köket. Kolla in den. Och lycka till med din viktnedgång! Bästa hälsningar Rosie


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…