Annons
Annons


Hanna Hedlund i Swedish House Wives: Jag räknar baklänges för att minnas texten


Foto: Carl-Johan Söder/SVT. Swedish House Wives - Hanna Hedlund, Pernilla Wahlgren och Jenny Silver - tävlar 9 februari i Göteborg med låten On Top Of The World. Upphovsmän: Peter Boström, Thomas G:son.

Det är Hanna Hedlund i Swedish House Wives som svarat på våra frågor:

Vad säger du om årets startfält i din deltävling?
Det är många folkkära artister, tydliga genrer och väldigt svårtippat.

Annons

Vad är det roligaste med Melodifestivalen?
Att få lägga ner så mycket tid och resurser på ett nummer, det är det sällan man får. Att just i den mörkaste och tråkigaste månaden bara få grotta in sig i musik, kläder, ljus och scenbilder är lyxigt. Och dessutom att få göra det med grymma kollegor.

Gilla Allas.se på Facebook

Hur förbereder du dig?
Genom att öva danssteg och nynna låten hela tiden för att den ska sitta i ryggmärgen. Träna upp flåset och känna sig stark.

Något speciellt du gör precis innan framträdandet?
Jag har en procedur där jag räknar baklänges. Om jag klarar det så intalar jag mig att jag också kommer att minnas texten.

Din egen favoritlåt genom tiderna i Melodifestivalsammanhang?
Michelangelo är svårslagen.

 


(0)
(0)


Annons


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…