Annons
Annons


Här är alla deltagarna i Farmen

Sju kvinnor reser med ett ånglok till en avlägsen del av Småland där de flyttar in på den övergivna gården Bråten. Samtidigt drar en oxspann fram sju män till en annan plats, Sörgården. Så börjar årets upplaga av Farmen.


Alla deltagarna i Farme 2017. Foto: tv4

Alla deltagarna i Farmen 2017. Foto: tv4

Båda grupperna ställs inför stora utmaningar och både kvinnorna och männen blir tvingade att göra ett val som på ett eller annat sätt kan vara avgörande för gruppen.

Tionde säsongen

Den tionde säsongen av Farmen erbjuder dramatik redan i första avsnittet. Fjorton färgstarka personer antar utmaningen att leva som man gjorde för hundra år sedan – samtidigt som de tävlar mot varandra och om en halv miljon kronor. Programmet leds återigen av Paolo Roberto.

Annons

– Säsongen har alla ingredienser såsom högljudda bråk, fin vänskap, kärlek, bullrande humor, skratt och så gammalt hederligt göka, säger Paolo Roberto, programledare Farmen 2017.

Gutta är med

Årets deltagare består av en brokig skara av starka personligheter som tävlar. Tittarna får i vanlig ordning träffa Farmens folkkära mentor Gutta som lär deltagarna hur gården ska skötas men även nya element som kan ställa hela spelet på ända under vårens säsong. Sammanfattningsvis väntar en ny säsong som efter ikväll sänds måndag till torsdag med veckofinaler på söndagar.

Här är deltagarna i Farmen 2017:

 • Alexander Vörös, 33 år, pokerspelare, Norrköping – en gambler som spelar för att slippa jobba. På fritiden gillar han att styrketräna, träffa kompisar och kolla på favoritlaget IFK Norrköping.
 • Alexandra Broberg, 21 år, rörläggare, Floda – den glada och spralliga pojkflickan som har båda fötterna på jorden och vill bo på bondgård när hon blir äldre.
 • Denise Spencer, 28 år, ögonfransstylist och studerar skrädderi, Stockholm – tuff tjej som vuxit upp med enbart kvinnliga förebilder. Hon har ingen erfarenhet av gårdsliv, men tycker att djur är söta så länge det inte är sniglar.
 • Elisabeth Ek Bjurell, 52 år, driver hunddagis, Katrineholm – hobbytokig hundägare med ett hett temperament. Målar, skulpterar, syr, sjunger i band och har haft hästar. Hon reser gärna ofta trots att hon är flygrädd.
 • Emma Hagnell Cedendahl, 22 år, butiksbiträde, Stockholm – en glad cyniker som tar livet med en klackspark. Hon har svårt för och är rädd för många olika djur, bland annat hästar, insekter och undervattensdjur.
 • Hans Ek, 61 år, arbetssökande, Nacka – snickrar hemma och tycker att livet är kanon, älskar att vara omtyckt och vill alltid vara i centrum. Sjunger i coverband ibland och har jobbat lite som modell.
 • James Sahara, 33 år, arbetssökande, Stockholm – snacksalig person som gärna vill underhålla de han umgås med. Är hyperaktiv om han inte får sin dagliga dos av meditation.
 • Jerry Andersson, 38 år, ställningsbyggare, Motala – en morgonpigg östgöte som gör vad som faller honom in och tänker sällan efter innan. Han är en man som gillar att ta det lugnt, dricka öl och kolla på fotboll.
 • Linnea Landström, 20 år, event-/nattklubbsvärdinna, Stockholm – bestämd norrlänning med starka åsikter som inte följer strömmen. Gillar styrketräning och är uppvuxen med egen häst.
 • Maria Settergren, 31 år, kökschef, Göteborg – den tuffa kocken från Göteborg som välter däck som styrketräning. Är väldigt förtjust i svensk historia och drömmer om att någon gång starta en egen restaurang.
 • Niklas Ravnestam, 44 år taxichaufför, Kalmar – han är äventyraren som bor på en båt och mer än gärna seglar ensam. Båten och sonen lägger han all sin fritid på. Har olika nyårslöften varje år varav att söka till Farmen var ett av dem.
 • Robert Persson, 37 år, trädgårdsanläggare, Malmö – en principfast Malmöbo med ledarambitioner. Han är en utpräglad tävlingsmänniska som brinner för att hjälpa ungdomar på glid. Han är pedantiskt lagd och vill gärna ha ordning runt omkring sig.
 • Stina Johansson, 50 år, taxichaufför, Norrköping – taxichauffören som bor i husvagn och har ett stort intresse för svampplockning och blomsterodling. Hon är morgontrött och är en obotlig tidsoptimist.
 • Timmy Wargén, 25 år, skolkökspersonal, Bålsta – en fåfäng och charmig person som gärna vill att hemmet ska vara städat och fint. Tränar styrketräning och spelar fotboll med kompisarna. Gillar att rita och höll på mycket med graffiti när han var yngre.

Farmen: Söndag 8 januari, kl 20.00 i TV4.


(0)
(0)


Annons


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…