Annons
Annons


Här är årets artister i Sommarlov!


Foto: Johan Paulin/SVT

Foto: Johan Paulin/SVT

SVT:s klassiker Sommarlov innehåller i år flera nyheter. Malin Olsson och Rijal Mbamba får sällskap av akrobaten Alex Hermansson från gruppen Rackartygarna. Temat för i år är ”nyfiken på världen”. Några av de artister som besöker Sommarlov i år är Panetoz, Sean Banan och Oscar Zia.

Annons

Alex, Malin och Rijal utlovar en fartfylld sommarlovsshow där allt kan hända. Temat för i år är ”nyfiken på världen” och med fantasins hjälp kommer vi att resa till olika länder i världen. Hur ser Greklands flagga ut? Hur säger man hej på Swahili? Vad äter man till frukost i Indien?

Så klart kommer det att visas massor av tv-serier: Piratöarna, Kampen, Parallax, Vicke viking, Lilla Summercamp, Bara på skoj, Tjalles gäng, Hollys hjältar, Casper, Yoko och nya avsnitt av Fåret Shaun.

Fredagar är artistdagar och här är artisterna som redan är klara (listan fylls på efterhand som artisterna släpps).

Artisterna i Sommarlov 2014

13 juni: Manda

20 juni: Amy Diamond

27 juni: Outtrigger

4 juli: Sean Banan

11 juli: Vera Nord

18 juli: Isac Elliot

25 juli:

1 augusti: Oscar Zia

8 augusti:

15 augusti:

Sommarlov sänds varje dag hela sommaren från måndag 9 augusti till fredag 15 augusti. Sändningstider är 9.00-10.00 med repris kl 18.30-19.30 i Barnkanalen. Sommarlov spelas in vid Scaniabadet i Malmö. Programmet livesänds kl 9.00 måndag-fredag och i snitt besöker mellan 1000-3000 personer inspelningen varje dag.

 

 

LÄS OCKSÅ


(0)
(0)


Annons


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…