Annons
Annons


Här är årets glassnyheter!

Om inte allt för länge är solen här för att stanna ett par månader och då kan en svalkande munsbit vara vad som behövs! Både GB Glace och Triumf Glass har tagit fram nya favoriter inför sommaren. Några av dem är Magnum Yoghurt Fresh och R-ICE för chokladälskaren och OkoBay för den mer hälsomedvetna.


Nyheter från GB Glace 2015:

magnumpinkMagnum Pink innehåller hallonglass och hallonsås täckt av Magnum-choklad för att slutligen omslutas av ett rosafärgat överdrag.

magnumblackDen kraftfullare varianten Magnum Black består av vaniljglass som möter kaffe-sås och mörk Magnum-­choklad som överdrag.

Annons

magnumyoghurtfreshMagnum Yoghurt Fresh som lanserades första gången år 2002 är tillbaka. Innehåller krämig yoghurtglass och hallonsås i kombination med ett tjockt lager Magnum-­choklad.

R-ICEFör alla som undviker gluten och laktos finns R-­ICE. Glassen innehåller vaniljrisglass och chokladrippel som är omslutet av en glutenfri majsvåffla och täckt med choklad. R-­ICE är 100% vegetabilisk, mjölk-­, laktos-­, soja-­ och glutenfri.

calippoFör alla stora och små finns Calippo Shots med smak av söt cola och syrlig citron. Calippo Shots består av små iskristaller som äts ur en bägare.

Nyheter från Triumf glass 2015:

tutti_fruttiI samarbete med Nestlé & Fazer kommer nyheten Tutti Frutti, en isglass med smak av godiset ”Tutti Frutti”. I mitten av glassen finns en insprängd stjärna av laktosfri vaniljgräddglass.

triumf_kokosTriumf Kokos är en kokosglass med choklad och rostade kokosflingor som för tankarna till Karibien.

okobayOkoBay är en törstsläckare för hälsomedvetna med kokosvatten och ananasjuice som en läskande isglass.

Pinnglassen Ekologisk Triumf, en glass gjord på lokala råvaror med bland annat färsk ekologisk grädde från Falköpings Mejeri.ekologisk_triumf

Glasstruten Triumf Zero. En strut med chokladglass utan tillsatt socker.
triumf_zero


(16)
(0)Här finns ALLT du behöver till din matlagning!

Annons


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…