Annons
Annons


Här är årets glassnyheter!


Winner_Taco__px500

Årets glassnyheter från GB Glace bjuder på lyxigt Magnum-jubileum, Sveriges största glass, en glass som ”poppar” i munnen och en Taco-glass till fredagsmyset!

 

Årets nyheter från GB Glace 2014

Annons

 

88 Pink: Sveriges äldsta glass från 1964 firar 50 år med jubileumssmak! En lekfull blandning av jordgubbs- och vaniljglass som täcks av ett klassiskt 88:an-överdrag av karamelliserade hasselnötter.

Ben & Jerry’s Greek Style Frozen Yogurt, Vanilla Honey Caramel:
Årets gästspel i GB Glace sortiment från Ben & Jerry’s! Vaniljglass med grekinspirerad yoghurt och honung-kolasås.

Calippo Bubbelgum:
Fräsch glass för bubbelgumsälskaren! Is med smak av uppfriskande fruktbubbelgum.

Cornetto Cheesecake Glory: Glass med somriga smaker av cheesecake och jordgubb, hallonsås i mitten och muffinsbitar på toppen i en krispig våffla.

Cornetto King Cone Choklad: Sveriges största glass! Hela 260 ml (!) stor chokladglass med chokladsås i mitten i en krispig våffla. 100 ml större än storsäljaren Tip Top!

Magnum Marc de Champagne Limited Edition: För att fira 25 år av Magnum-njutning! Marc de Champagneglass med Marc de Champagnesås, som täcks av ett tjockt lager av mjölkchoklad samt ett sprakande silverfärgat överdrag.

Magnum White: Chokladexperten Magnum firar 25 år av choklad och glass med att välkomna Magnum White tillbaka efter sju år av starka konsumentuppmaningar! Len vaniljglass som täcks av ett tjockt överdrag av vit choklad.

Panda Lakrits: En glass för lakritsälskaren! Lakritsgräddglass och lakritssås som täcks av ett tjockt lakritsöverdrag.

Puckstång Vaniljgräddglass: Len vaniljgräddglass med vanilj av bästa Bourbon-kvalitet. Glassen är extra god då 50 öre per såld glass går till ett sommarläger för barn i åldrarna 13 – 15 år som Rädda Barnen och GB Glace gemensamt anordnar sommaren 2014.

Winner Taco: Fredagsmys med en taco-glass! Glass med smak av grädde, ringlande kolasås i en krispig våffla med överdrag av mjölkchoklad och jordnötter.

X-POP: Lekfull glass med is med spännande smakkombinationer av cola, jordgubb, fruktbubbelgum och citron-lime, överdrag med fruktbubbelgumssmak och godis som poppar i munnen när du äter den.

X-POP

X-POP

LÄS OCKSÅ


(5)
(0)Här finns ALLT du behöver till din matlagning!

Annons


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…