Annons
Annons


Här är årets mest lästa artiklar!


collage

Vi har gjort en djupdykning i arkivet och tittat på vilka av artiklarna på allas.se som var mest lästa under 2014.

Det är en väldig blandning med allt från reportage till tips och blogginlägg. Här kommer 10 av våra mest lästa artiklar 2014!

Annons

Bygg en getingfälla
Många hade tydligen problem med getingar under semestern för artikeln om hur man bygger en egen getingfälla var sommarens mest lästa inlägg. Du hittar artikeln HÄR»

Öppna en påse med grillkol
Sommartider är grilltider och då står vi alla där och undrar hur det egentligen är tänkt att man ska göra när man öppnar en påse med grillkol? HÄR» får du svaret.

Könsförvirring
Vår bloggare SaraClaes befann sig på Bromma flygplats. I kvinnokläder. Då blev det förvirring kring vem som skulle visitera SaraClaes. En man eller en kvinna? Blogginlägget kan du läsa HÄR»

Skala kivi, mango och avokado
Vårt tips om hur man snabbast skalar frukterna ovan blev snabbt en favorit bland våra besökare. Du hittar tipset HÄR»

Månades reportage i juni
Jeanette var bara ett spädbarn när morfar började förgripa sig på henne. Mardrömmen fortsatte i många år, men kunde stoppats om läkarna inte skickat hem henne till förövaren igen. Det gripande reportaget kan du läsa HÄR»

Alkoholfritt har blivit trendigt
Allt fler avstår från alkohol för sin hälsas skull. Det har både Systemet och restaurangerna upptäckt och nu finns det många alkoholfria alternativ för den som vill njuta av god dryck till vardag eller fest. Artikeln om alkoholfritt kan du läsa HÄR»

Immiga bilrutor
Många därute har problem med bilrutor immar igen på insidan. Därför är också vårt tips om hur man slipper imman ett av de mest lästa tipsen under 2014. Du hittar det HÄR»

Guide till Kanarieöarna
Kanarieöarna är en av svenskarnas favoriter och därför vill många läsa vår stora guide där vi tipsar om både sevärdheter, restauranger och shopping på Gran Canaria. Du hittar guiden HÄR»

Vika ett dra-på-lakan
Dra-på lakan blir mer och mer populärt men hur ska man egentligen vika dem för att slippa den där ”högen” som bara ligger och blir skrynklig? Svaret hittar du HÄR»

Alzheimer vid 41 år
Mikael fick alzheimer när han var 41 år. Hans fru och barn vet att han snart inte kommer att minnas dem. Läs det gripande reportaget HÄR»

 


(7)
(0)


Annons


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…