Annons
Annons


Här är bilen som drivs av kärlek!

Var femte svensk parrelation tar slut på grund av bristande kommunikation och enligt relationsexperter är just kommunikation avgörande för kärlekens överlevnad. Experter menar vidare att just bilen kan vara ett av de bästa rummen för samtal. För att uppmana till fler samtal i bilen har Renault nu tagit fram en specialutrustad kärleksbil som stannar om man inte är snälla mot varandra.


nya-renault

En ny undersökning som TNS Sifo gjort visar att de vanligaste orsakerna till varför svenskars kärleksförhållanden tar slut är på grund av att de växer ifrån varandra (26 procent) samt bristande kommunikation (17 procent). I samband med att nya Mégane släpps i Sverige har en av bilarna specialtutrustats med en kärleksindikator som sakta stryper gasen om en konversation inte hålls vid liv – och med en kärleksfull ton.

Annons

Den specialutrustade bilen har en kärleksindikator, en mätare, som lyssnar till samtalet i bilen. Så länge samtalet håller en lugn och kärleksfull ton fylls mätaren med kärlek och bilfärden kan fortsätta. Om kärleksindikatorn däremot registrerar höga, gälla toner eller tystnad låser sig gaspedalen, bilen stannar och resan tar slut.

– Sverige är ett av de mest singeltäta länderna i världen och vi vill uppmana till stärkta relationer genom fler samtal i bilen, det är ju det perfekta samtalsrummet där man redan har avsatt tid och inte heller kan rymma undan om det blir lite svårt. För att låta känslorna ta plats på riktigt låter vi nu svenska par provköra sin relation i den specialutrustade kärleksbilen – vi testar helt enkelt kärleken som drivmedel, säger Annelie Söderberg, Marknadskommunikationsansvarig på Renault Sverige.

Frågan är bara hur säkert det är med bilar som helt plötsligt stannar om man säger fel sak?

Här kan ni se hur det såg ut när bilen med kärleksindikatorn testkördes.

 

LÄS OCKSÅ


(1)
(0)


Annons


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…