Annons


Här är de mest romantiska resmålen!

En färsk undersökning visar vilka de mest romantiska resmålen är. Både mer exotiska ställen och traditionella semesterfavoriter i Europa finns med på topplistan.


168763345

Exotiska resmål med kritvita sandstränder är det mest romantiska resmål man kan tänka sig att åka till med sin partner. Men även storstäder finns på topplistan, och då är det de klassiska städerna som är förknippade med romantik, som Rom, Venedig, Paris och New York. Det visar en undersökning genomförd i fem länder inom Thomas Cook Group.

Annons

Undersökningen är genomförd England, Tyskland, Belgien, Holland och Sverige. I Sverige toppar Maldiverna följt av Karibien, Paris, Seychellerna och Grekland på romantiklistan. På frågan vilken typ av semester som är mest romantisk bland de svenska respondenterna så är det sol- och badsemester (61 procent), följt av cityweekend (27 procent), kryssningar (9 procent) och skidsemester (3 procent).

Gilla Allas.se på Facebook

Topplista mest romantiska resmålen (fem länder):

1. Maldiverna

2. Karibien

3. Grekland

4. Seychellerna

5. Rom

6. Venedig

7. Paris

8. New York

9. Mexiko

10. Cypern

1474 personer har svarat på undersökningen som genomförts i England, Tyskland, Belgien, Holland och Sverige, varav 289 är svenska respondenter. Undersökningen är en webbundersökning och genomfördes vecka 7, 2014.


(0)
(0)Annons


Annons

Laddar nästa sida…