Annons
Annons


Här är Europas bästa hotell!


ALH_GVA aerial

Grand Villa Argentina i Dubrovnik.

”Hotelltoppen 2013” är en lista över de mest populära hotellen i Europa. På första plats i kategorin Sol & Bad hamnade ett anrikt hotell i Dubrovnik. De bästa hotellen för en cityweekend hittar du i Berlin och Prag.

Annons

Statistik från Airtours avslöjar våra favorithotell i Europa. Fler än 40 000 resenärer har lämnat sina omdömen och betyg efter att man besökt något av de 1 000 hotell som Airtours erbjuder i Europa.
I topp på listan över de bästa hotellen i kategorin Sol & Bad hittar vi fyra hotell på fyra olika destinationer i Grekland. Förstaplatsen tar dock hotell Grand Villa Argentina i Dubrovnik hem.

Gilla Allas.se på Facebook

Hotellet har anor från början av 1900-talet. På en bergsluttning vid havet, bara ett stenkast från Dubrovniks gamla kvarter, kan man i lugn och ro njuta av en härlig semester i vacker miljö. Hotellet erbjuder bland annat privat strand, pool, bastu, gym och relaxavdelning.

I kategorin City dominerar hotellen i Berlin, som kniper tre av platserna på topplistan. Man får dock konkurrens av Prag och hotellet Park Inn som hamnar på delad förstaplats tillsammans med Intercontinental Berlin.

Intercontinental Berlin ligger 200 meter från Berlins största shoppinggata, Kurfürstendamm. Det är ett klassiskt förstaklasshotell som dessutom har en restaurang med en Michelin-stjärna på 14:e våningen med panoramautsikt över staden.

På tredje plats i kategorin City ligger Pestana Chelsea Bridge i London, som gästerna har gett 4.80 i betyg.
Hotellet ligger invid Themsen och även om läget skiljer sig från de andra populära hotell i London är det bara tio minuters promenad till turistattraktioner som Big Ben och Buckingham Palace. Det är framförallt hotellets rum och faciliteter som imponerat på Airtours gäster

Bästa hotellen i kategorin Sol & Bad (skala 1-5):

1. Grand Villa Argentina, Dubrovnik 4.93

2. Kassandra Bay, Skiathos 4.88

3. Aqua Bay, Zakynthos 4.81

4. Blue Bay, Halkidiki 4.80

5. Nereides, Karpathos 4.77

 

Bästa hotellen i kategorin City (skala 1-5):

1. Intercontinental Berlin, Berlin 4.91

2. Park Inn, Prag 4.91

3. Pestana Chelsea Bridge, London 4.80

4. Arcotel John F, Berlin 4.79

5. Steigenberger, Berlin 4.78

 

Fakta om Hotelltoppen: Statistiken baseras på omdömen och betyg från över 40 000 resenärer som under året bott på något av de 1 000 utvalda hotell som Airtours erbjuder i Europa.


(0)
(0)


Annons


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…