Annons
Annons


Här är kändisarna vi vill vänstra med!


För tredje året avslöjar kontaktsajten Victoria Milan vilka kändisar folk kan tänka sig att vara otrogna med. Foto:

För tredje året avslöjar kontaktsajten Victoria Milan vilka kändisar folk kan tänka sig att vara otrogna med. Foto: Fotolia

Svenskar kan mycket väl tänka sig en hemlig romans med en kändis – men de skulle aldrig lämna sin partner för en kändis. Det visar en undersökning bland otrohetssajten Victoria Milans medlemmar.

Annons

Hela 77 procent är positiva till en otrohetsaffär med en känd person, medan 14 procent kan inte tänka sig det. Samtidigt kan bara 8 procent tänka sig att lämna sin partner för att satsa på en relation med en kändis, hela 83 procent är säkra på att de inte skulle göra det.

Gilla Allas.se på Facebook

Otrohet och fantasier
”Otrohet handlar om leva ut hemliga fantasier, inte bygga en långsiktig relation. Därför är kändisar väldigt spännande,” säger Sigurd Vedal, vd för Victoria Milan

För tredje gången har sajten också frågat sina medlemmar vilken svensk kändis de helst skulle vilja ha en otrohetsaffär med.

Persbrant etta
Att hamna i klammeri med rättvisan eller delta i en skandalsåpa är inget hinder för svenska kvinnors otrohetsfantasier. Den mest åtråvärda att ha en hemlig affär med är Mikael Persbrandt och på plats nummer två återfinns den vältatuerade Paradise Hotel-stjärnan Samir Badran.

Bard på listan
Men man måste inte vara farlig för att kvinnor ska vilja ha en affär med en – Lasse Kronér – knappast en bad boy – har visserligen tappat något i popularitet på otrohetslistan sedan förra omröstningen men återfinns fortfarande bland topp-tio-namnen. En nykomling är den stränge Idol-domaren Alexander Bard som flitigt visar sina ben för miljontals TV-tittare.

Religion inget hinder
Carola Häggkvists
kristna framtoning har inte gjort henne mindre spännande i svenska mäns ögon. Hon kommer först bland Victoria Milans manliga medlemmar i Sverige. Annars lockas män av en hemlig affär med kända programledare som Jessica Almenäs och Tilde de Paula.

Kvinnor som är duktiga på att laga mat tilltalar de svenska män som söker en affär på nätet Lotta Lundgren och Leila Lindholm.

Kungahuset är representerat
Kungligheter, som ju alltid är snyggt klädda och ser glamourösa ut, är också populära – tre stycken återfinns sammanlagt på årets otrohetslista – Prinsessan Madeleine, Prins Carl-Philip och Drottning Silvia

Undersökningen:

Är du positiv eller negativ till en otrohetsaffär med en känd person?

 • Positiv – 77,3 procent
 • Negativ – 14,9 procent
 • Ingen åsikt – 7,6 procent

Kan du tänka dig lämna din partner för en känd person?

 • Nej 81,3 procent
 • Ja 8,2 procent
 • Vet ej 10,5 procent

Dessa kända män vill Victoria Milans kvinnliga medlemmar helst ha en otrohetsaffär med

 1. Mikael Persbrandt
 2. Samir Badran
 3. Ola Rapace
 4. Zlatan Ibrahimovich
 5. Måns Zelmerlöv
 6. Lasse Kronér
 7. Sigge Eklund
 8. Henrik Lundkvist
 9. Prins Carl-Philip
 10. Alexander Bard

Dessa kända kvinnor vill Victoria Milans manliga medlemmar helst ha en otrohetsaffär med

 1. Carola Häggkvist
 2. Lotta Lundgren
 3. Jessica Almenäs
 4. Tilde de Paula
 5. Prinsessan Madeleine
 6. Victoria Silvstedt
 7. Leila Lindholm
 8. Alice Bah Kunhke
 9. Camilla Thulin
 10. Camilla Läckberg

3127 av Victoria Milans svenska medlemmar har svarat på frågorna i undersökningen.


(0)
(0)


Annons


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…