Annons
Annons


Här är kvinnorna som söker kärleken i nya Bachelor


Nu är ”Bachelor – När leken blev allvar” igång i Sjuan. Här är de 24 singelkvinnor som på en romantisk ö får chansen att försöka vinna bachelorn Pär Nilssons hjärta.

 

I början av 2015 presenterades Pär Nilsson, 33 år, från Bollnäs, som Sjuans nya Bachelor. Singelkvinnor från hela landet fick anmäla sitt intresse för Pär och många var nyfikna. Nu presenteras de 24 kvinnor som valt att delta i det stora kärleksäventyret i jakten på att vinna Pärs hjärta.

Annons
Gilla Allas.se på Facebook

Här är alla kvinnorna:

Alexandra Gemark är 26 år och kommer från Falsterbo, idag bor hon i Malmö och arbetar som projektledare. Läs mer om Alexandra här.

Amanda Löfqvist är 27 år och kommer från Trelleborg, idag bor hon i Sundbyberg och arbetar som flygvärdinna. Läs mer om Amanda här.

Angelica Bauer är 32 år och kommer från Linköping där hon idag bor och arbetar som egen företagare. Läs mer om Angelica här.

Angelica Sjövik är 29 år och kommer från Trosa, idag bor hon i Stockholm och arbetar som säljare och Visual Merchandiser. Läs mer om Angelica här.

Annefrid Johansson är 25 år och kommer från Göteborg, idag bor hon i Stockholm och arbetar som jurist/ekonom. Läs mer om Annefrid här.

Camilla Johansson är 25 år och kommer från Nacka, idag bor hon i Stockholm och arbetar som administratör. Läs mer om Camilla här.

Caroline Sveistrup är 29 år och kommer från Göteborg, idag bor hon i Stockholm och arbetar som mäklare. Läs mer om Caroline här.

Fatima L Kamara är 25 år och kommer från Flen där hon idag bor och arbetar med marknadsföring. Läs mer om Fatima här.

Klara Lind är 27 år och kommer från Centralamerika, idag bor hon i Sundbyberg och arbetar som hovmästare. Läs mer om Klara här.

Linda Sverin är 30 år och kommer från Gävle där hon idag bor och arbetar som barnskötare/kallskänka. Läs mer om Linda här.

Louise Nevhage är 24 år och kommer från Skåne, idag bor hon i Halmstad och studerar/arbetar som säljare. Läs mer om Louise här.

Margareta Moberg är 40 år och kommer från Stockholm där hon idag bor och arbetar som kypare/skådespelare. Läs mer om Margareta här.

Maria Haddadi är 24 år och kommer från Lund, idag bor hon i Stockholm och arbetar som receptionist. Läs mer om Maria här.

Maria Jonsson är 37 år och kommer från Lidköping där hon idag bor och arbetar som butikschef. Läs mer om Maria här.

Maria Lodenborg är 29 år och kommer från Växjö, idag bor hon i Älvsjö och arbetar som digital producent. Läs mer om Maria här.

Michaela Graffner är 23 år och kommer från Södertälje där hon idag bor och arbetar som säljare. Läs mer om Michaela här.

Mika Nordin är 29 år och kommer från Lidingö, idag bor hon i Stockholm och arbetar som personlig tränare. Läs mer om Mika här.

Natalie Sconfienza är28 år och kommer från Stockholm där hon idag bor och arbetar som fransstylist/administrationsansvarig. Läs mer om Natalie här.

Rebecca Stenström är 29 år och kommer från Eksjö där hon idag bor och arbetar som banktjänsteman. Läs mer om Rebecca här.

Rüya Ugur är 29 år och kommer från Dalarna, idag bor hon i Uppsala och arbetar som bemanningsansvarig. Läs mer om Rüya här.

Sandra Andersson är 24 år och kommer från Skåne, idag bor hon i Stockholm och arbetar som administratör. Lär mer om Sandra här.

Sarah Forslund är 36 år och kommer från Skutskär, idag bor hon i Gävle och arbetar som egen företagare. Läs mer om Sarah här.

Veronika Ulander är 27 år och kommer från Härnösand, idag bor hon i Stockholm och arbetar som receptionist. Läs mer om Veronica här.

Åsa Isaksson Anundi är 35 år och kommer från Hudiksvall, idag bor hon i Stockholm och arbetar som sjuksköterska. Läs mer om Åsa här.

Läs också: Här är alla deltagare i Bachelor 2016

LÄS OCKSÅ


(0)
(0)


Annons


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…