Annons
Annons


Här är programmen som svenskarna helst vill vara med i!

Tv-program engagerar och skapar mycket känslor i de svenska hemmen. Och om vi får välja att vara med i ett tv-program är det inte helt oväntat två folkkära program i toppen!


vara-med-i-tv-program

Antikviteter, matlagning och överlevnadsäventyr är populära teman för många tv-tittare. De program som svenskarna själva helst skulle vilja delta i är nämligen Antikrundan, Halv åtta hos mig och Expedition Robinson. Svenskarna är även lockade av att vara med i andra matlagningsprogram, så som Hela Sverige bakar och Sveriges mästerkock. Det visar en ny riksomfattande undersökning från Boxer.

Annons

Rapporten visar att åtta procent av svenskarna drömmer om ett liv som tv-kändis och vissa program lockar mer än andra. Var sjätte svensk vill helst visa upp sina gamla släktklenoder i Antikrundan. Nästan lika många, 14 procent, bjuder gärna på sin favoritmat i Halv åtta hos mig och för en tiondel lockar överlevnadsäventyret Robinson mest. Samtidigt uppger hälften av dem som vill medverka i tv att de inte skulle våga ta steget och förverkliga sin dröm.

Gilla Allas.se på Facebook

På topplistan över de program som svenskarna helst vill vara med i finns också de klassiska programkoncepten Draknästet, Det okända och Farmen. Något förvånande visar Boxer tv-insikt också att fyra procent av svenskarna gärna vill medverka i programmet Efterlyst. Det program som svenskarna anser vara minst eftertraktat att synas i är den skandalomsusade dokusåpan Ex on the beach.

Topp 10: Här är tv-programmen svenskarna vill delta i

Antikrundan
Halv åtta hos mig
Expedition Robinson
Draknästet
Sveriges mästerkock
Hela Sverige bakar
Gladiatorerna
Körslaget
Det okända
Farmen

Källa: Rapporten Boxer tv-insikt, som genomförts av undersökningsföretaget Norm, där 2 840 svenskar har svarat på frågor om tv-tittande.

LÄS OCKSÅ


(3)
(0)


Annons


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…