Annons
Annons


Här är restaurangen som bara serverar rätter med ostbågar

Ostbågar är en favorit hos många. Nu lanseras en restaurang, The Spotted Cheese, som bara serverar maträtter med ostbågar som huvudingrediens. Bakom initiativet står ostbågsföretaget Cheetos.


Grillad ost och tomatsoppa finns på menyn. Bild: The Spotted Cheetah

Nästa vecka öppnar restaurangen The Spotted Cheetah, en pop-up-restaurang som håller öppet mellan den 15-17 augusti. Vad är så speciellt med just denna restaurang? Jo, den serverar enbart maträtter som innehåller ostbågar.

Annons

Bakom initiativet står ostbågsföretaget Cheetos och det är – så klart – också deras ostbågar som är huvudingrediensen i samtliga rätter. Såväl förrätter, varmrätter och efterrätter kommer att finnas med på menyn.

Skulle du vilja äta tacos med ostbågar? Bild: The Spotted Cheetah

Vad sägs exempelvis om ostbågsköttbullar, nachos med ostbågsdipp och pannkakor med ostbågstopping?

– Jag hade så kul när jag skapade den här specialgjorda, unika menyn för den första Cheetos-restaurangen. Jag kan knappt vänta på att se gästernas reaktioner, säger kändiskocken Anne Burrell till CNN.

Vad sägs om smält ostbågar med ostdipp? Bild: The Spotted Cheetah

Dessvärre finns restaurangen bara i New York, men den 15:e augusti släpper restaurangen alla recept online. Vill du testa någon av maträtterna hemma kan du alltså besöka deras hemsida och ladda ner kokboken. Smaklig ost!

Text: Thowe Wagner Larsson
Artikeln publicerades först på ELLE mat & vin.

Läs också:

Kladdkaka med ostbågar!

LÄS OCKSÅ


(89)
(0)Här finns ALLT du behöver till din matlagning!

Annons


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…