Annons
Annons


Här är tjejgänget som går all in!


Jenny Swärd, Jenny Boholm, Catja Wallmark, stylisten Jessica Malmberg, Anna Holgersson Boholm och Martina Ambrus firar Melodifestivalfinalen ordentligt.

Att träffas och äta middag och titta på Melodifestivalen tillsammans – det är det nog många som gör. Men Jenny, Jenny, Catja, Anna och Martina har tagit mello-firandet till helt andra nivåer i år.

Annons

Tjejerna började redan klockan 15 idag då de träffades hemma hos värdinnan, Catja Wallmark,  för att börja ladda inför kvällen. Först på schemat stod en frågesport om årets finalister och programledare (Undertecknad var också med i frågesporten – och vann! Fast det kanske inte var helt rättvist mot de andra…)

Gilla Allas.se på Facebook

Sedan kom den inbjudna stylisten för att börja fixa håret och sminket på tjejerna. Här lämnas inget åt slumpen. En efter en sätter de sig framför spegeln för att bli mello-fina. Under tiden mumsas det på bubbel, ost, kex, vindruvor, melon och oliver i köket samtidigt som kvällens klädval diskuteras ingående.

Behöver någon nya underkläder kvällen till ära så har Jenny Swärd (som är återförsäljare för PXC underwear) dukat upp en buffé av vårens- och sommarens nyheter.

Det är mycket skratt och fniss men när jag frågar om vem de tror vinner i kväll är det ingen som är riktigt säker. Det är blandade känslor, alla har ett par favoriter och konstaterar att årets final inte alls är som förra årets, då Loreen var en solklar favorit till segern.

När jag kom hem till Catja hördes årets mello-cd i högtalarna men efterhand som bubblet slank ner så byttes det nya ut mot gamla schlagerfavoriter samtidigt som volymen skruvades upp!

Och det här var bara början. Under kvällen är det (minst) fyra andra tävlingar med Melodifestivaltema på gång. Tävlingar som vi inte kan avslöja här eftersom inte alla på tjejträffen vet om vad de går ut på än…

Mer mat blir det såklart också, i form av en buffé som dukas upp strax innan finalen börjar och sedan blir det gående bord till tv-sändningen.

Sedan, ungefär samtidigt som vinnaren av Melodifestivalen 2013 korkar upp champagnen någonstans i Stockholm, beger sig tjejerna ut i Malmönatten för att dansa. När jag gick var de i full färd med att bestämma var – det sista jag hörde var att de nog väljer det stället som är mest ”schlager”. Ha en trevlig kväll tjejer!

Hälsar Festival-Johanna 🙂

Här blir Jenny Boholm sminkad av Jessica Malmberg som utbildar sig till hår- och makeupstylist på Drottning Blankas gymnasieskola i Lund.

 

 

LÄS OCKSÅ


(0)
(0)


Annons


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…