Annons
Annons


Är din trädgård fulast?

STIHL/VIKING har initierat den landsomfattande tävlingen ”Sveriges Fulaste Trädgård”. I förstapris hägrar en radikal omgörning utförd av fyra specialister. De har uppdraget att förvandla en trädgård i förfall till en grönskande idyll.


Sveriges fulaste trädgård

Behöver din trädgård experthjälp? Ta chansen och deltag i tävlingen! Foto: Shutterstock

Trädgårdsexperter

Här är specialisterna som kan förvandla din misskötta och nedgångna trädgård till ett paradis.
Foto: Jesper Orrbeck.

Tävlingsbidrag i form av foto av den egna trädgården kan läggas upp på Instagram och hashtaggas med #sverigesfulasteträdgård.

Efter att svenska folket röstat fram finalisterna väljer en jury ut det vinnande bidraget och under sommaren påbörjas en make-over av en av landets mest misskötta trädgårdar. Slutresultatet presenteras i mitten av augusti.

Annons

–Med tävlingen ”Sveriges Fulaste Trädgård” vill vi sätta fokus på vad experter och bra redskap kan åstadkomma även för de mest hopplösa fallen. Vi gör det naturligtvis även med glimten i ögat, säger Jari Heiskanen, marknadschef för STIHL/VIKING.

Gilla Allas.se på Facebook

Teamet som ska leda förvandlingen är trädgårdsmästaren Lisa Andersson, arboristen Richard Reimertz, sten- och markläggaren Jerry Bäck och trädgårdsdesigner Madeleine Huber. Detta är ett samarbete med Millesons Handelsträdgård och teamet har tillsammans över 50 år av branscherfarenhet.

Tävlingen pågår från den 15 april till den 1 juni.

Om ni tror att ni själva, en bekant eller granne kvalar in till tävlingen, så läs mer om hur man deltar och röstar på de olika bidragen på www.sverigesfulastetradgard.se.

Sajten öppnar den 15 april.


(0)
(0)Annons


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…