Annons


Har du Sveriges trevligaste hem? Vinn 75.000 kronor!


Trevligt_hem

Har du ett hem där dina gäster känner sig extra välkomna? Kanske lagar du de godaste middagarna, kanske doftar det alltid nybakat hos dig? Eller har du mysigaste inredningen? Eller öppnar du din dörr för de som behöver det bäst och har det svårast i vårt samhälle?

Annons

Kort sagt Sveriges trevligaste hem på ett eller annat sätt.

Vill du representera Allas i den prestigefyllda uppgörelsen om att bli Sveriges mest intresserade person? Då vill vi att du berättar om ditt hem och vad det är som gör det till Sveriges trevligaste. Berätta hur mycket tid du lägger ner och varför det blivit din passion. Vi vill också veta hur det påverkar andra i din omgivning. Utelämna inte något – vi vill lära känna dig och ditt intresse!

Gilla Allas.se på Facebook

Tre personer kommer att utses som Allas delvinnare och föräras den vackra ljusstaken Allas från Iittala. Av dessa tre väljs en finalist ut som går vidare som Allas representant till huvudtävlingen Sveriges mest intresserade. Den som slutligen utses till Sveriges mest intresserade vinner en skräddarsydd upplevelse till ett värde av 75 000 kr*.

Tävlingen pågår till och med den 31 november 2014.

Anmälan görs via http://www.sverigesmestintresserade.se/allas

* Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren

svergies-mest_intresserade

samarbete


(14)
(0)Annons


Annons

Laddar nästa sida…