Annons
Annons


Här firar Anikrundan 25 år i sommar!


Det populära programmet Antikrundan avslutade föra veckan sin säsong nummer 25. I sommar år det dags för jubileum och då besöker Antikrundan Malmö, Nybro, Visby, Arvika, Lysekil och Sundsvall.

1988 gick startskottet för Antikrundan och det första programmet spelades in i Malmö och Helsingör. Det bådade för en viss förvirring då det var ett samarbete med BBC. Förutom de svenska experterna flögs deras likar in från England och för TV-tittaren innebar detta att värderingen, förutom i svenska kronor, även angavs i pund och danska kronor. Året därpå blev det enbart svenska experter i programmet och värderingen gjordes i svenska kronor.

Annons

Räddat dyrbara föremål
Sedan dess har programmet varit en stor succé och är även djupt rotat i den svenska folksjälen. Inget annat faktaprogram når upp i samma tittarsiffror och folk går bokstavligen man ur huse när Antikrundan dyker upp i stan. För många besökare har även livet förändrats när programmets experter har hittat och kunnat räddat otaligt med dyrbara föremål från att hamna på soptippen.

I den nya säsongen kommer det att blickas tillbaka och bjudas på oförglömliga stunder från programmet rundresa i Sverige genom åren.

Hit kommer Antikrundan i sommar:

  • Lördag 24/8 Malmö: Glasklart
  • Måndag 26/8 Nybro: Konserthyttan Pukeberg
  • Onsdag 28/8 Visby: Kulturdalen
  • Söndag 1/9Arvika: Rackstadmuseet
  • Tisdag 3/9 Lysekil: Societetssalongen
  • Fredag 6/9 Sundsvall: Södra Berget

 

LÄS OCKSÅ


(0)
(0)


Annons


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…