Annons
Annons


Här hittar du billigaste maten!


Ökat miljömedvetande och högre krav på tillgänglighet har bidragit till att allt fler konsumenter vill kunna ta del av erbjudanden och rabatter i digitala kanaler. Nu lanseras den digitala tjänsten eBladet, som erbjuder prisjämförelser av livsmedel på internet.

Annons

För hemelektronik och resor finns flera etablerade prisjämförelsesajter. Men för den som vill jämföra matpriser är utbudet av tjänster betydligt mer begränsat. eBladet är Sveriges första kompletta prisjämförelsesajt för livsmedel. Den digitala tjänsten gör det möjligt för konsumenten att enkelt och miljövänligt navigera bland reklamblad och jämföra priser och erbjudanden mellan olika butiker. Genom att lista varje livsmedel från det billigaste till det dyraste alternativet får besökaren en snabb överblick av prisnivån mellan olika butiker.

– Vår teknik gör det också möjligt för besökaren att hitta närmaste butik och få en färdbeskrivning från sin egen position till butiken. Det gör eBladet till en unik och komplett prisjämförelsesajt för livsmedel i Sverige, säger Niclas du Hane, en av eBladets grundare.

eBladet hittar du HÄR


(11)
(0)


Annons


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…