Annons
Annons


Har seriemördaren Mangs fler offer på sitt samvete?

Palmemordet är med en ny åklagare åter aktuellt. Liksom seriemördaren Peter Mangs där frågan är om han är skyldig till ännu fler skjutningar än han dömts för? Det tittar Veckans brott närmare på den här gången.


Programledarna Leif GW Persson och Camilla Kvartoft. Foto: SVT

Programledarna Leif GW Persson och Camilla Kvartoft. Foto: SVT

Leif GW Persson kommenterar diskussionen i USA om svensk brottsstatistik och det misstänkta hedersmordet i Sundsvall förra året.

Det är 31 år sedan Olof Palme mördades och den nytillträdda Palmeåklagaren Krister Petersson och journalisten och författaren Gunnar Wall kommer till studion och diskuterar mordet.

Annons

Manal Masris lillebror Kamal sköts ned i Malmö 2006. När polisen grep seriemördaren Peter Mangs blev hon övertygad om att det var han som sköt. För att få reda på sanningen tog hon kontakt med honom och nu kommer hennes egen film om kampen för upprättelse.

Camilla Kvartoft var med när polisen simulerade en terrorattack ute på Sörentorp och där syftet var att träna på identifiering av döda kroppar. Vi går också tillbaka till det ljuva 1970-talet och besöker den tidens polisutbildning.

Veckans brott: Tisdag 28 februari kl 21.00 i ST1

LÄS OCKSÅ


(0)
(0)


Annons


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…