Annons
Annons


Här slår David Lindgren tillbaka mot hatarna

Älskade och hatade. Åsikterna om året programledartrio går isär – i Linköping slår David Lindgren tillbaka mot hatarna. "Låten var min idé. Men jag vägrade leta upp alla kommentarer själv", säger han till Aftonbladet.


Melodifestivalen rör som alltid upp känslor.

Är det inte artisterna eller låtarna är det programledarna. I år har flera röster höjts mot programledarnas manus. Men inget ont som för något gott med sig.

Annons
Bild: Mattz Birath

Bild: Mattz Birath

I Andra chansen i Linköping gör programledaren David Lindgren upp med kritiken – genom en sång.

För Aftonbladet berättar artisten att låten var hans egen idé. Men att han vägrade hitta alla uppslag på egen hand.

– När jag kom med idén om att sjunga om kommentarerna så fick andra sitta och leta dem, jag vägrade kolla upp dem själv. Redaktionen fick göra det i stället, säger han till tidningen.

Läs också: David Lindgren efter kollapsen: Oron kommer alltid att finnas kvar

Hållit sig undan dem

Bland kommentarerna finns bland annat:

”Lägg ner skiten! Vem fan vill betala tv licens för och se detta jävla tramset.” och ”David Lindgren är ju inte direkt någon bra representant för Norrland. Han pratar ju oavbrutet. Sjukt overkligt.” eller ”Nu stänger jag av, av, av och lyssnar på något annat.”.

Bild: SVT

Bild: SVT

David Lindgren säger dock att han lyckats hålla sig undan det mesta av de hårda orden.

– Jag har verkligen lyckats hålla mig ifrån. Jag läser det folk skriver under något jag själv lägger upp, men då är det 99 procent bra. Jag har inte en halv miljon följare som Clara, säger han till Aftonbladet.

Och allt är inte dåligt. David Lindgren väljer också att lyfta upp flera bra exempel på nätkärlek.

Bild: Mattz Birath

Bild: Mattz Birath


(1.01k)
(0)


Annons


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…