Annons
Annons


Hårfint och gripande julmys!


I veckans allas 48

Storhelgen och festerna kommer närmare och närmare. Följ med oss och få de bästa skönhets- och modetipsen, få hjälp att laga den härligaste maten och när det är färdigt – kryp ner i soffan och läs våra gripande artiklar och romaner.

Annons

Häng med och läs i Allas nr 48 (i butik 20 november):

Lisas son visste inte att tågtaket var strömförandePå en efterfest med kompisarna fick Kenny en ödesdiger idé. Inga varningsskyltar, lätt att ta sig upp, en stege så där lagom till hands. Nu hoppas mamma Lisa att Kenny död kan rädda andra.

Kom på pajkalas!
Räkor, smakrik ost och fikonsalsa. Smålyxigt och så enkelt att göra. Paj är perfekt när du samlar vänner och familj för en pysselkväll i väntans tider. Duka upp med läckra tillbehör och njuuuuut!

Andreas Weise gör inte pappa Arne besviken längre
Han var en busig umge och en stökig tonåring. Föräldrarna var bekymrade och blev särskilt ledsna när han ertappades med kokain. Men nu är Andreas Weise lika skötsam som pappa Arne. Och deras relation är bättre än någonsin.

Bästa frisyrtipsen
Står håret på ända och frisören är fullbokad? Lugn, vi fixar frisyren till alla julkalas. Med smarta föntips och fiffiga produkter visar vi hur du gör festfina lockar, lyxigt blanka längder eller bara får det luftigare och fylligare.

Ulrikas epilepsi var en hjärntumör
Allt började på dotterns student fest då Ulrika plötsligt skrek rakt ut i luften. Okontrollerat. När det visade sig bero på en hjärntumör skrev Ulrika ett avskedsbrev till sin familj…

Medicinerna som döda sexlivet
Många tycker att det är svårt att prata om något så intimt som sex med sin läkare. Vissa mediciner påverkar lusten så det kan vara all idé att ta mod till sig och diskutera läkemedlen och eventuellt byta. Vi har pratat med experterna som ger sina tips.

Dessutom:

  • Powerpausen som ger ny energi
  • En läsare berättar: Facebook gav fritt fram för tjuvarna
  • Årets glöggnyheter
  • EU-politikern: Jag hade gett upp hoppet om att bli gravid
  • Kakfavoriter med pepparkakssmak
  • Steg för steg: Fem charmiga adventsljusstakar
  • Lätt & enkel: Sytt och sött till köket

+ massor av roliga och snillrika kryss, kåserier, Ensamma mamman, fråga våra experter, hela veckans middagar och mycket mer.

LÄS OCKSÅ


(0)
(0)


Annons


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…