Annons
Annons


Hårfint och livsglädje!


Ala24Sol och bad är härlig, men det sliter på håret. I veckans hårextra får du tips på frisyrer som vara hela sommaren! Ibland hänger livet på en skör tråd. Det vet Mona och Mikael vars son föddes med ett allvarligt hjärtfel. Men nu spirar glädjen därhemma.

Annons

Häng med!

Läs i Allas nr 24 ( i butik 5 juni):

Lille John vann kampen om livet – flera gånger om
Hans hjärta har bara en kammare och John orkar inte lika mycket som sina jämnåriga. Men få kan sprida sådan glädje som han! De kan mamma Mona och pappa Mikael intyga. De vet ju vilken skör tråd deras sons liv hängde på.

Gilla Allas.se på Facebook

Baka kalaskakor i långpanna!
Enklare kan det inte bli att göra kalasbak. Gör kakan i långpanna och garnera sedan med fluffiga täcken och elegant dekor. Den roliga morotskakan blir sedan ett måste när du bjuder på fest!

Kronisk trötthet – osynlig sjukdom drabbar kvinnor mitt i livet
Det syns ingenting utanpå, men inuti är de helt kraftlösa. Vanja drabbades på sin 30-årsdag. En vanlig influensa, trodde hon. Men den gick ju aldrig över. Efter två år med ständig trötthet och sjukdomskänsla fick hon diagnosen ME/CFS – en sjukdom som drabbat närmare 20.000 personer bara i Sverige.

Fira med en snabb och läcker meny
Fira nationaldagen med en klassisk svensk trerätters med sill, färskpotatis och jordgubbar! Du fixar den på mindre än en timme med bara fem ingredienser per rätt. Passande dryckestips får du på köpet.

Kicki blev blåst på drömresan – men fann sitt Paradis!
Dit reser ju bara pensionärer! Efter att ha blivit lurad på resan till hålligångön Ibiza såg den då unga Kicki sannerligen inte fram emot semestern på ersättningsmålet Kreta. Om någon då sagt att ön skulle bi hennes hem skulle hon förmodligen bara ha skrattat…

Hårspecial: Lättstylat för lata dagar!
Tufft kort, busigt lockigt eller mjukt uppsatt. Vi presenterar inspirerande frisyrer, tips på klipp och knep som gör det lätt att vara fin i håret hela sommaren.

Dessutom:

  • Härliga helg: Smarta prylar för soliga dagar
  • En läsare berättar- Jag var bara 22 år när jag fick min dödsdom
  • Steg för steg: Suverän silltårta
  • Göra skillnad: Belinda klipper hemlösa gratis
  • Hämta gratis: Keldas grillsåser – kupong i tidningen!
  • Så får du starkare fötter
  • Inger lämnades med känslor av skuld och skam
  • Gröna kalendern: ljuva blomstertider

+ massor med extra läsning, Fråga våra experter, Veckans brott, noveller, Veckans middagar, Lottes skafferi, krönikor, Ensamma mamman mm.

 

 

LÄS OCKSÅ


(0)
(0)


Annons


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…