Annons
Annons


Härliga höst!


NamnlösMustiga grytor, svala färger, smarta skönhetstips, supergoda fikabullar och fina krukväxter är en sida av Allas. Den andra är gripande reportage om Estoniakatastrofen, leva miljösmart, dramatisk hundräddning och mycket mer.
Häng med!

Annons

Läs i Allas nr 39 ( i butik 18 september):

Ytbärgaren Patrik glömmer aldrig natten då Estonia sjönk
För 20 år sedan var Östersjön ett stormpiskat iskallt hav där hundratals människor kämpade för sina liv. Några av dem räddades och en av de modiga räddarna var den då 19 årige ytbärgaren Patrik Nilsson som denna natt ställdes inför sitt livs svåraste val…

Härligt mustiga höstgrytor
Mustiga grytor med mycket smak hör hösten till. Gulasch med paprika, chilikryddat fläsk och laxgryta med saffran – låt dofterna sprida sig medan godsakerna puttrar på spisen. Du hittar de tre recepten plus många fler i veckans Allas.

Så kan Du påverka världen
Om vi fortsätter att släppa ut växthusgaser i nuvarande takt kommer temperaturerna att öka. Och jorden blir en ogästvänligare plats att leva på. Ingen kan göra allt, men alla kan göra något för att stoppa utvecklingen. Det handlar till syvende och sist om vilken värld vi vill lämna till våra barnbarn!

Höstens snyggaste plagg
Det klassiska svartvita är alltid snyggt och stilrent fast kan samtidigt kännas hårt och svalt. Men i kombination med mildare toner blir det mjukare – och helt rätt i höst!

Lena rusade in i elden för att rädda sina hundar
Kvinna på SOS Alarm varnade henen uttryckligen från att ge sig in i det brinnande hundstallet. Mend et glömde Lena. För det var otänkbart att hon skulle lämna sina älskade hundar att dö i lågorna.

Snygg på en kvart – 10 supertips
Vi bjuder på tipsen som gör det lätt att bli vardagsfin på ett kick. Lär dig knepen och hitta skönhetsprodukterna som snabbt gör stor skillnad.

Dessutom:

  • De roligaste kryssen!
  • Mums! 1 deg – 3 fyllda fikabullar
  • En läsare berättar: Min granne håller mig vaken om nätterna
  • Söta minikrukväxter
  • Sebastian föddes döv – nu hör han med ny teknik
  • Steg för steg: Kantarellflan med västerbottensost
  • Tjejsnack med Gunilla

+ massor med extra läsning, Fråga våra experter, Veckans brott, fängslande noveller, kåseri med Farbror Sven, Lottes skafferi, krönikor, Ensamma mamman mm.

 

 

 


(0)
(0)


Annons


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…