Annons
Annons


Härligt specialnummer med glitter & glamour!


I veckans Allas 44

Vi bjuder in och firar höstens finstämda ljushelg med en suverän buffé. Vi hjälper dig också att bli partysnygg och mingelfin. Och väljer du istället att stanna kvar i mysfåtöljen så har vi flera gripande reportage och noveller att bjuda på, eller varför inte ta och lösa några roliga kryss!

Annons

Häng med och läs i Allas nr 44 (i butik 23 oktober):

Benbrottet höll på att kosta ettårige Vinzent livet
Ettårige Vinzent bröt benet när han föll i trappan med mamma Ottilia. Det som skulle vara en enkel operation blev komplicerat och föräldrarna gjorde sig redo för at ta farväl av sin lille son.

Gör succé med buffé
Duka upp för släkt och vänner med mustiga rätter och härliga höstfärger. Svampkrustader, suverän gryta, frasigt flan och ugnsbakad grönsaksröra med ost. Självklart blir det knäckig äppelkaka och vaniljssås till. Muuuums….

Tårarna rann när Anna såg sin dotter mobbas
Mobbad, utfryst och ensam – varje dag var ett helvete. Det hade börjat redan på dagis och fortsatt genom skolåren. Men det fanns en person som brydde sig, som visste exakt vad Malin gick igenom – mamma Anna.

Glitter & glamour på höstfesten
Gör det lät för dig när du ska gå på fest – kola in Allas! Vi visar färgerna, frisyrerna och kläderna som gäller i höst!

Hjälp! Det spökar i vår skog
Träden står tysta och olycksbådande och det enda som hörs är fotstegen när vandrarna tränger allt djupare in i skogen. De är på spökjakt, en vandring som startades för flera år sedan av väninnorna Ann-Sofie och Åsa. Nu lockar den över 100 deltagare varje Halloween…

De smarrigaste rulltårtorna

Dessutom:

  • Weekend-guide till London
  • Lekande lätta kryss
  • Medicinspecial: P-piller dödade sexlusten!
  • Expertens bästa vintips
  • En läsare berättar: Min exman ljög om mig för vännerna
  • Så får du fin hållning på ett kick
  • Duka kalasfint
  • Pynta med blommor

+ massor med extra läsning, Fråga våra experter, Veckans brott, gripande noveller, kåseri med Farbror Sven, Lottes skafferi, Ensamma mamman, horoskop, Veckans middagar mm


(0)
(0)


Annons


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…