Annons
Annons


Harry Potter till Norrköping i sommar


harry potter kläder

Vandra runt i Gryffindors allrum och sovsalar och i klassrummet för trolldrycker och örtlära på Hogwarts. Kasta en Quaffle i Quidditch-området eller sitt i Hagrids fåtölj. I sommar kan alla Harry Potter-fans besöka Harry Potter: The Exhibition i Norrköping.

Annons

Warner Bros. Consumer Products (WBCP) och Global Experience Specialists (GES) är glada att presentera en förlängning av världsturnén med Harry Potter: The Exhibition med det första europeiska stoppet i Norrköping, Sverige.

Harry Potter: The Exhibition har upplevts av mer än 2,5 miljoner fans och gjorde sin världspremiär i Chicago i april 2009, följt av stopp i Boston, Toronto, Seattle, New York, Sydney, Singapore och Tokyo. Sedan tidigare är ett stopp i Edmonton, Alberta, planerat mellan den 23 november 2013 till och med den 9 mars 2014.

I slutet av maj öppnar sedan utställningen i Norrköping.

”Att få vara den första staden i Europa att stå som värd för denna fantastiska utställning känns givetvis mycket inspirerande och ärofyllt”, säger Stefan Papangelis, VD, Upplev Norrköping. ”Det känns fantastiskt att få välkomna alla Harry Potter-fans till Norrköping nästa sommar.”

GES samarbetar med Upplev Norrköping för att ge alla Harry Potter-fans i Sverige möjligheten att se och uppleva utställningen. I samarbete med Warner Bros. Consumer Products har GES skapat den 1400 kvadratmeter stora utställningen där besökare får uppleva scener och scendekorer som har fått inspiration av Hogwarts filminspelningar och se det fantastiska hantverket bakom kostymer, rekvisita och varelser från filmerna.

press09-u1341Upplev Harry Potters värld!

Från det ögonblick som du kliver in i Harry Potter: The Exhibition omges du av Harry Potters värld. Som besökare möts du av en utställningsvärd som delar in dig i en av Hogwarts olika hus, och sedan leds du in i utställningen där resan börjar. Utställningen presenterar scendekorer från filmernas mest populära platser, inklusive Gryffindors allrum och sovsalar, klassrummet för trolldrycker och örtlära och den Förbjudna skogen – som alla är fyllda med hundratals autentiska föremål, kostymer, och varelser som användes vid inspelningen av den storslagna filmserien.

Förutom de vackra miljöerna och dekorerna, finns flera interaktiva element. Besökare kan komma in i Quidditch området och kasta en Quaffle, dra sina egna Mandrake i klassrummet för örtlära, och även uppleva ett återskapande av Hagrids stuga och sitta i hans stora fåtölj.

Utställningen öppnar i slutet av maj 2014 och har öppet till och med den 7 september 2014 på Nya Parken i Norrköping.

Biljetterna säljs på www.harrypotterexhibition.se

Smart Home Exhibit @ The Museum of Science and Industry

harry_potter


(0)
(0)


Annons


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…