Annons
Annons


Hästshow för hela familjen


Falsterbo Horse Show

Med över 60 000 besökare, 230 utställare, 700 hästar och ryttare varje år är Falsterbo Horse Show ett av Skandinaviens största utomhusevenemang inom ridsporten. Här får du en totalupplevelse innehållandes spänning, show, fest och trevliga människor i åtta härliga sommardagar.

Annons

Enda sedan 1986 har Falsterbo Horse Show AB ansvarat och arrangerat hela evenemanget och tävlingarna växer sig större för varje år som går. Men högklassiga banor och faciliteter lockar det ständigt fler internationella ryttare att hittar hit. Dessutom TV-sänds tävlingarna i hela 71 länder, runt om i världen!

Inte bara för hästintresserade
För att besöka Falsterbo Horse Show behöver man inte vara hästintresserad för att få ta del och njuta av ett härligt evenemang. Det erbjuds mat i toppklass, oändligt stora utställningsområde och trevliga människor som samlats där av samma orsak, att ha en trevlig upplevelse där sommar, sol och semester möter ridning på världsnivå.

Priser & biljetter
I år arrangeras Falsterbo Horse Show 7-15 juli.  Biljetter kan du köpa via ticknet eller på plats om det ej är slutsålt. Entrébiljetterna kostar mellan 50-170 kr beroende på om du är vuxen eller ungdom, samt vilken dag du vill besöka showen. Sedan får man lösa ytterligare biljetter för de specialområdena man önskar besöka. (dressyr- eller hoppläktaren)

Missa inte
I årets program har faktiskt hundarna fått ta en större del. Det kommer att bjudas på utställning, lydnadstest, vallning av får, agility och tävlingar om dagens mest välskötta hund. Andra uppvisningar i programmet du inte bör missa är: Alpacka visning, fäktning, kaninhoppning och gymkana.

Vill du läsa mer om Falsterbo Horse show så besök deras hemsida.
Falsterbo Horse Show levererar alltid lika mycket Horse som Show.

LÄS OCKSÅ


(0)
(0)


Annons


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…