Annons
Annons


Hela Sverige skramlade in över 40 miljoner kronor

I går kväll (tisdag) ägde Hela Sverige skramlar rum– en konsert till förmån för människor på flykt - i ett fullsatt (ca 13 000 personer) Ericsson Globe och evenemanget direktsändes i radio och tv.


Det blev en historisk och kärleksfull manifestation för medmänsklighet med hundratals artister, musiker och sångare på scen. När detta pressmeddelandet skrivs är totalen för insamlingen uppe i 40 228 768 kronor, men då pågår fortfarande räknandet. Alla pengar kommer att gå till att hjälpa drabbade människor i den stora flyktingkris som pågår runt om i världen i detta nu.

Annons
Gilla Allas.se på Facebook

– Det är helt fantastiskt att se hur Sverige har slutit upp ikväll! Hela Sverige skramlar har verkligen blivit en manifestation för medmänsklighet och solidaritet. Och pengarna kommer kunna göra skillnad för många medmänniskor som just nu befinner sig i nöd efter att ha tvingats fly sina hem. Vi vill tacka alla som har hjälpt till och skramlat med oss, ni har visat Sveriges sanna ansikte i dessa tuffa tider, säger Lovisa Delehag från initiativgruppen.

Alla pengar öronmärks och går till insatser för människor på flykt.


(0)
(0)


Annons


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…