Annons
Annons


Hela världen firar Eurovision 2014 på lördag!


Vilket firande det kommer att bli! När finalen går av stapeln i morgon kväll har VisitDenmark ordnat partyn runt hela världen för riktiga Eurovision fans!

Hamburg: Eurovisionfest på Hamburgs Reeperbahn. 10.000 Eurovisionfans väntas komma till partyt där danska artister uppträder och den stora finalen kommer att streamas live via storbild från Refshaleøen, Köpenhamn .

Annons

Oslo: I Oslo har VisitDenmark arrangerat en röd och vit Eurovisionfest på HBT-klubben Elsker. Nära 700 personer väntas dyka upp. Finalen kommer att sändas från Köpenhamn via storbild.

Gilla Allas.se på Facebook

Stockholm: I Stockholm blir det en glittrande efterfest på nya HBT-klubben Wonk.

Paris: 25 franska livebloggare firar Eurovision Song Contest på Hotel de Sers.

Milano: Italien bjuder in till en BeNordic-festival i centrala Milano där festivalbesökarna kan njuta av nordisk popmusik , design och mat och dryck från de nordiska länderna i en historisk byggnad från 1562 . Eurovision Song Contest kommer att visas live från Köpenhamn via storbildsskärm och upp till 1000 gäster väntas under kvällen .

London: Firandet startar redan den 9 maj, kl 23.00 på den berömda Charing Cross-nattklubben Heaven. Upp till 3.000 gäster kommer att gå igenom en replika av Tivolis entré till ett stort Schlager-party. Under kvällen kan man även delta i en tävlingen – vinnaren flygs direkt till Köpenhamn och Eurovisionfinalen!

Washington: I Washington DC kommer den danska ambassaden att vara värd för en trädgårdsfest med grillade revben, sändning på storbild, DJ och LEGO för barn. Det finns ett växande antal amerikanska Eurovision Song Contest fans och 400 personer är inbjudna till firandet .

Moskva: I Moskva är firandet är redan igång. Ryska Eurovision Song Contest-fans var inbjudna att fira den första semifinalen i Moskvas BoConcept butik. 300 gäster njöt av en dansk festmiddag och film från Danmark .

Sydney: I Sydney kommer den danska ambassaden och australisk tv vara värdar för en tidig dansk morgonfest med frukost på Museum of Contemporary Art. Semifinal 2 kommer att direktsändas och fans kan njuta av Australian Idol-stjärnan Jessica Mauboy´s liveframträdande från Köpenhamn.


(0)
(0)Annons


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…