Annons
Annons


Helt plötsligt i en taxi


YOHIO

Det hände just något ganska otippat. I väntan på kvällens direktsändning tänkte jag lämna arenaområdet för en stunds jobb i lugn och ro på hotellet.

När jag ringt en taxi och väntat en stund (det tar som sagt en stund att få tag i taxi här i Karlskrona) så dök det upp en stressad kille och undrade om jag hade telefonnumret till nåt taxibolag. Det hade jag ju men när han pratar med taxi och säger att han vill ha en bil som kör honom fram och tillbaka till närmsta affär så sade jag att han kunde åka med mig eftersom jag bor ganska nära arenan och där ligger en del affärer.

Annons
Gilla Allas.se på Facebook

Jag tyckte synd om honom för han såg väldigt stressad ut och jag vet ju vilken tid det kan ta att få en bil.

När vi börjar prata i bilen så visar det sig att det är YOHIOS pappa och att anledningen till att han var stressad var för att hårsprayet höll på att ta slut och det var tydligen bråttom…

Och det förstår jag att det är lite panik att vara utan hårspray – när ni ser YOHIO och hans musiker på scen ikväll kommer ni att förstå varför. Och om de är fina i håret så vet ni att liiiite är det min förtjänst 😉

Hårsprayshälsningar från Festival-Johanna 🙂


(21)
(0)


Annons


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…