Annons
Annons


Hemliga miljonärer på upptäcktsfärd i slummen


Pengar är inte givet, det får konstnären Scott Jacobs äldsta dotter lära sig på sitt besök i verkligheten

I den tredje amerikanska säsongen av Secret Millionaire får vi följa välbärgade amerikaner som prövar att leva inkognito som frivilligarbetare. Tanken är att hitta ändamål och idealister som gör livet bättre för sina medmänniskor.

Annons

Här får vi möta framgångsrika personer som ofta började med två tomma händer och senare blev superrika. De får göra en dramatisk förflyttning från sin lyxiga tillvaro till ett liv på samhällets skuggsida, där lever och umgås de med fattiga och utslagna. Förhoppningen är att miljonärerna ska hitta organisationer eller människor som de kan skänka pengar till och på så sätt använda sin förmögenhet på ett vettigt sätt.

Gilla Allas.se på Facebook

Tar pengarna för givet
Konstnären Scott Jacobs har tack vare lukrativa samarbeten med Harley-Davidson och Mercedes Benz byggt upp en ansenlig förmögenhet. Hans inkomster har givit honom, frun Sharon och deras två döttrar ett gott liv, men Scott oroar sig för att döttrarna tar pengar för givet.

Krigsveteraner
Därför tar Scott med sig äldsta dottern till sina forna hemtrakter nära Newark, New Jersey, där den snabbt ökande hemlösheten är ett stort problem och en stor del av den hemlösa befolkningen består av krigsveteraner.

Secret Millionaire USA: Onsdag 24 april, kl 21.00. Kanal 9


(0)
(0)


Annons


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…