Annons


Hemliga spelet hos tv-bonden Marcus: ”Som att gå runt med en mask”

Det slår gnistor mellan bonden Marcus Sjöberg och brevskrivaren Erica Mahnkopf i "Bonde söker fru". I veckans avsnitt avslöjas att de två har gått bakom ryggen på de andra deltagarna och träffats i smyg. "Jag känner att det bara är en transportsträcka nu, jag bara väntar tills jag får välja dig", säger Marcus i programmet.


I veckans avsnitt av Bonde söker fru börjar känslorna verkligen visa sig på allvar. Trots att det inte är dags för val, väljer bonden Johan Petersson att skicka hem alla tjejer utom Sofie Andersson som han har fått starka känslor för. Dennis Andersson har en mysig stund med en av brevskrivarna och det visar sig också att Joacim Rickling fått kyssa inte bara en av tjejerna under gårdagskvällens kräftskiva.

Annons

På nötbonden Marcus Sjöbergs, 34, gård i Huskvarna har det blivit dags att välja vilka tre brevskrivare som ska få stanna kvar och vem som ska få lämna.

Men allt är inte som det ser ut. Det visar sig att Marcus och brevskrivaren Erica Mahnkopf, 26, har fattat tycke för varandra på allvar och att de brukar träffas bakom ryggen på de andra tjejerna.

Erica Mahnkopf och Marcus Sjöberg. Bild: TV4

”Jag är riktigt nykär”

Att behöva smyga med sina känslor har börjat tära på Erica.

– I och med att jag och Marcus har fattat tycke för varandra och alla tjejer ändå är kvar på gården, så blir det som att man går runt med en mask på dagarna. Och sen på kvällen när alla andra gått och lagt sig får vi lite tid för varandra. Sedan kommer morgonen igen och då är det som om man knappt ska titta på varandra, säger hon.

Erica Mahnkopf i ”Bonde söker fru”. Bild: TV4

Hon säger att det är jobbigt att inte kunna prata öppet om sina känslor.

– Det är lite mycket just nu, många tankar. Det blir lite rörigt med de andra tjejerna på gården för jag och Marcus kan inte riktigt prata ut om det som ligger i luften mellan oss.

Men helt klart är att hennes känslor är besvarade.

– Jag är faktiskt rätt nykär. Eller, jag är riktigt nykär faktiskt. Jag har tänkt hela tiden att hon har något jag alltid har sökt, jag gillar allt med Erica.

Bild: TV4

Vill ha mer tid

I programmet får Marcus och Erica en chans att gå iväg på en promenad på tu man hand för att ventilera sina tankar. Också Marcus tycker att situationen börjar bli tärande.

– Jag känner att det bara är en transportsträcka nu och bara vänta in tills jag får välja dig, säger han i programmet.

Bild: TV4

För Erica är det nästan en plåga att gå runt i huset och låtsas som ingenting inför de andra.

– Jag skulle bara vilja ha ordentligt med tid med Marcus utan att de andra är i huset. En hel dag och bara få känna på hur det är att vara själva på gården, säger hon innan rösten brister och tårarna kommer.

Bonde söker fru: Onsdagar klockan 20.00 i TV4 och TV4 Play.


(91)
(0)Annons


Annons

Laddar nästa sida…