Annons
Annons


Henrik Schyffert bjuder på gratisföreställning!

"De kan attackera Stockholm – men de kommer aldrig knäcka oss stockholmare.


Foto: IBL

På skärtorsdagen spelar Henrik Schyffert sin föreställning ”Var inte rädda” på Cirkus. Utan att ta betalt. Under måndagseftermiddagen meddelade han följande via Instagram:

”Älskade, starka, modiga Stockholm. Nu på skärtorsdagen 14:00 kör jag en gratis föreställning av ’Var inte rädda’ på Cirkus. Jag tänkte att om det kan göra någon människa glad eller åtminstone visa att vi inte tänker stanna hemma av rädsla för terror, så är det värt det. De kan attackera Stockholm – men de kommer aldrig knäcka oss stockholmare.
Gratisbiljetterna släpps kl 17 idag. Länk i bion. Tack till Cirkus, Lifeline och alla som ställer upp! Kom så fyller vi rummet med kärlek. ❤”

Älskade, starka, modiga Stockholm. Nu på skärtorsdagen 14:00 kör jag en gratis föreställning av ’Var inte rädda’ på Cirkus. Jag tänkte att om det kan göra någon människa glad eller åtminstone visa att vi inte tänker stanna hemma av rädsla för terror, så är det värt det. De kan attackera Stockholm – men de kommer aldrig knäcka oss stockholmare. Gratisbiljetterna släpps kl 17 idag. Länk i bion. Tack till Cirkus, Lifeline och alla som ställer upp! Kom så fyller vi rummet med kärlek. ❤

Ett inlägg delat av Henrik Schyffert 🐼 (@schyffert)

Annons

Av Sofia Börjesson/Café


(59)
(0)


Annons


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…