Annons
Annons


Herrey’s gästar den danska Melodifestivalen!


Svenska brödratrion Herrey's vann Eurovision 1984. På lördag kan vi se dem i den danska Melodifestivalen, Melodi Grand Prix.

Lider du av Melodifestival-abstinens? I så fall kan du redan nu lyssna på bidragen till den danska motsvarigheten, Melodi Grand Prix. Tävlingen avgörs lördag 26:e januari, och bland gäster och pausunderhållning finns eurovisionvinnarna Herreys, Johnny Logan och Brotherhood of Man.

Annons

Totalt är det 10 bidrag med både festivaldebutanter och mer kända namn som Kate Hall, Simone och Jack Rowan. Du kan lyssna på alla tio låtarna om du klickar här!

Gilla Allas.se på Facebook

Skrotat internationella juryn
Danskarna har i år skrotat den internationella juryn och litar på folket plus en expertjury med bland andra schlagerräven Jörgen de Mylius och den populära sångerskan Lis Sörensen.

Programledare är för första gången i danska Melodi Grand Prix tre kvinnor; tv-värdarna Louise Wolff och Lise Rønne samt skådespelerskan Sofie Lassen-Kahlke. De ska leda tittarna genom det stora popslaget i Herning.

Behöver mer ”Girl Power”
– Idéen med tre kvinnliga värdar uppstod för att vi tror att den danska tävlingen behöver lite ”Girl power”. Vi har de senaste åren haft traditionella värdpar, men 2013 är året, när vi ger kvinnorna makten, förklarar underhållningschefen Jan Lagermand Lundme.

Om du har möjlighet att se på dansk tv så sänds Melodi Grand Prix kl 20.00 i DR1.

 


(4)
(0)


Annons


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…