Annons
Annons


Hillevis jubileumspresent – 11 gratisböcker!


hillevi

Hej Hillevi Wahl! Berätta hur du fick idén att samla dina krönikor och ge ut dem gratis som e-böcker?
Jag har länge velat samla alla mina krönikor, inte minst dem från Allas, men det kan ta lång tid om man gör det på vanligt sätt via förlag. När jag läste om e-böcker frågade jag min man Gunnar ”Hur svårt är det?”. Han svarade ”Inte svårt alls!”. Och det blev ännu enklare när böckerna var gratis.
De är gratis för att jag vill ge mina läsare dem som en jubileumspresent när jag firar 10 år som författare.
Du släpper en bok varje vecka.
Ja, vi kom på att det var elva veckor kvar till bokmässan när vi började, så det blir en e-bok i veckan – uppdelade på olika teman. Hittills har det varit teman som till exempel ”Vänner”, ”Kärlek” och Vikthetsen”. Nu i denna veckan kommer ”Sex”.

Annons

karlek

Vilken respons har det blivit än så länge?
Helt fantastisk! Första boken gick direkt upp till första platsen på topplistan – och sen dess har även alla de andra böckerna gått direkt in på topplistan! Det hade jag aldrig kunnat drömma om! En av orsakerna är nog att krönikor är lagom korta texter att läsa i mobilen eller på datorn. Det är extra kul att jag är först i Sverige att göra något sådant här i ett så omfattande projekt.
Om man känner sig lite tekniskt osäker på hur man laddar ner en e-bok från iTunes – hur gör man?
Jag försöker förklara hur man bär sig åt på min hemsida www.hillevi.nu – du kan läsa om hur man gör HÄR! Och skulle det fortfarande verka krångligt får man gärna maila mig på [email protected] så ska jag hjälpa till så gott jag kan.
Har du något annat på gång för att fira ditt 10-årsjubileum?
Jag ska bland annat ut och föreläsa på skolor och bibliotek, om barn i rörelse. Det är en drive för att få barn och ungdomar på fötter! Och nästa år kommer det en ny barnbok – men just nu är det fullt upp hemma med att ta hand om familjens nyaste medlem, en 5 månader gammal Springer spaniel-valp som heter Vivi. 🙂

Det-finns-minst-en-som-ar-glad-att-jag-ar-hemma-igen

 


(27)
(0)


Annons


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…