Annons
Annons


Hit kommer Antikrundan i sommar!


Antikrundan firade i år 25 år och knappt har man hunnit sända klart förrän man nu laddar för den 26:e inspelningsomgången. I dag blir det officiellt vilka 6 orter programmet ska spelas in på i augusti och september.

Annons

Antikrundan är en av SVT:s absoluta långkörare. Programmet startade 1989 och har i år firat sitt 25-års jubileum. Tusentals svenskar har besökt inspelningarna genom åren och fått sina föremål granskade och värderade. Många av experterna är med sedan starten som t ex Knut Knutson. Programledare är Anne Lundberg som i år spelar in sin 15:e säsong.

Gilla Allas.se på Facebook

– Det är fortfarande lika roligt att åka ut med Antikrundan, säger Anne Lundberg. Att möta människorna och se föremålen, det är lika spännande varje gång. Och vi vet ju faktiskt aldrig på morgonen vad vi kommer få se på inspelningsdagen!

Missa inte chansen att ta med dina förmål för en gratis värdering av Knut Knutson och hans kollegor! Kolla runt omkring er hemma – hittar du något som du vill veta mer om? Ta med det till inspelning! Eller har ni ett föremål som är tungt och stort – skicka ett foto till Antikrundan. Kanske blir det just din stora möbel som väljs ut och får gratis transport till inspelning.

Mailadressen är: [email protected] eller med vanlig post: Antikrundan, SVT, 20518 Malmö. Senast den 15 juni måste redaktionen ha din bild.

Visste du att Antikrundan:

– i snitt har 1,7 miljoner tittare per program

– hittills besökt 130 orter och gjort 200 program

– haft omkring 110.000 besökare genom åren

– har värderat omkring en halv miljon föremål

– har öppet mellan kl. 12-18 och att alla får sina föremål värderade

Antikrundans inspelningar sommaren 2014:

22 augusti Marinmuseet, Karlskrona

24 augusti Munksjömagasinet, Jönköping

26 augusti Värmekyrkan, Norrköping

30 augusti Alandica, Åland

1 september Dalasalen, Falun

3 september Själevads kyrka, Örnsköldsvik


(0)
(0)


Annons


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…