Annons
Annons


Hitta hemmamiddagen med Airdine!

Samma princip som Airbnb, fast istället för boende så förmedlas middagar hemma hos någon. Det är affärsidén bakom appen Airdine där du kan boka en middag hos en främling i närheten när du känner för det.


airdine

Idén är egentligen enkel. Det finns människor som gillar att bjuda hem folk på middag, och det finns de som vill äta. Så på samma sätt som Airbnb erbjuder sovplats, så erbjuder Airdine en möjlighet att boka en middag hemma hos någon man inte känner.

Annons

Bakom Airdine står Avenyfamiljen.

– Det bygger på att man har en smartphone. Vi har bara gjort en app. Det är en direkt tjänst som är enkel att använda. Man kan inte boka långt innan utan bara ungefär ett dygn i förväg, säger Jonas Järvmarker, ägare till Avenyfamiljen.

När man öppnar appen kommer det upp en karta över var man befinner sig. Där kan man se vilka som erbjuder middagar i området det närmaste dygnet, hur många platser det finns och vad det kostar. Sedan är det bara att klicka och boka, om man är registrerad användare. Betalningen sker via appen och både värd och gäst godkänner och betygsätter varandra. Samma princip som Airbnb och Uber.


(0)
(0)Här finns ALLT du behöver till din matlagning!

Annons


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…