Annons
Annons


Hitta träningsglädjen med Hillevi!


Hillevi Wahl

Allas krönikör Hillevi Wahl har skrivit en ny bok, ”Extremt kul!”, om hur hon förvandlades från soffpotatis till G.I Jane när hon upptäckte den tuffa träningsformen Nordic Military Training – och hittade träningsglädjen!
Vi fick en pratstund med Hillevi för att få veta mer.
Vilka vänder sig boken till?
Alla kvinnor över 40 som inte hittat sin träningsglädje än. Jag vill peppa dem att våga pröva något nytt! Och visa att kan jag så kan du – jag är en helt vanlig kvinna och var helt otränad innan jag började med NMT.
Är det många kvinnor i din ålder som börjar extremträna?
Ja det är en växande trend. Och vi blir faktiskt bättre på att till exempel springa långt efter 40, uthålligheten ökar. Om någon undrar om det är en 40-årskris så är det i så fall den bästa 40-årskrisen man kan tänka sig! Istället för att bedöva sig med boxvin och deppa så gör träningen att man släpper ut ilska och känner sig så stark!
Du som redan lever sunt – vad ska du ge för nyårslöfte?
Att våga pröva minst tio nya roliga saker under 2012.
Och sen ska du ut på turné?
Det ska bli jättekul! Med början i januari drar NMT-gänget ut på Sverige-turné för att föreläsa om träningen och låta folk ute i landet pröva på själva. Var och när turnén ”Extremt Kul Roadshow Nordic Military Training” dyker upp kan man se HÄR. Där går det även att anmäla sig.

Annons
Gilla Allas.se på Facebook

Nu har du chansen att vinna Hillevis nya bok. Vi har fem ex att tävla om, värda cirka 270:- styck. Senast onsdagen den 4/1 vill vi ha ditt svar. Lycka till! Vinnarna meddelas via mail.

Tävlingen är avslutad. Vinnarna är:

Linnea Sigurdh, Vetlanda.
Ivana Svensson, Färjestaden.
Lotta Christiansson, Helsingborg.
Ingela Svensson, Väröbacka.
Eva Fager, Vänersborg.

GRATTIS!

 

LÄS OCKSÅ


(5)
(0)


Annons


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…