Annons
Annons


Hjälp till gröna fingrar

Nu lanserar Mäster Grön sitt blomsterlexikon som app för smarta telefoner. På så sätt når de svenska trädgårdsmästarna direkt ut till konsumenten med stöd, råd och värdefulla tips på växter. Blomsterlexikonet riktar sig både till dem som vill ha inspiration till sin trädgård och den som vill styla sitt fönster. Appen är gratis.


Blomsterlexikonet är ett enkelt sätt att hjälpa kunderna.

Appen är välfylld med växter för både inne och utomhus. Här kan du hitta nya färger på din favoritväxt och massor med nya växter som de flesta kanske inte visste fanns så nära till hands.

Annons

Mäster Grön har genom sina 54 odlare en bred samlad erfarenhet av trädgårdskunskap.

– Vår hantverkskunskap kommer ju från det vi gör dagligen – sköter om våra blommor och växter, säger trädgårdsmästare Jörgen Nilsson från Dammstorps Handelsträdgård.

Mäster Grön hoppas att appen är första steget i att kunna åskådliggöra lite av det hantverk som finns bakom varje växt och blomma innan den hamnar i våra hem. Växterna odlas ofta i familjeföretag som drivs med lika mycket entusiasm som kunskap.

Produkterna säljs till gardencenter, blomstergrossister, dagligvaruhandeln och aktörer inom offentlig miljö. Plantans kvalitet, estetisk kvalitet, leveranskvalitet samt en miljömässig hållbar produktion är viktig för Mäster Grön.


(1)
(0)


Annons


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…