Annons
Annons


Horsepower!


arabian stallion

 

Hej & hopp i galopp!
Med fart och fläkt och stilig elegans
chokladbruna ögon och viftande svans
Hopp, trav, galopp eller dans
eller som förr, en riddare med lans

 

Annons

Hästen har tjänat människan i tusentals år. Många av hästens tidigare användningsområden har försvunnit, men flera nya har uppstått. Mångfalden av användningsområden och antal hästraser har aldrig varit större i Sverige än i dag.

Gilla Allas.se på Facebook

Ridsporten växer och tävlingar inom dess olika områden har blivit väldigt stort.

Ridsportens mest uppskattade och en av de mest lästa bloggarna i Sverige drivs av Linn Olsson från Tjörn. Nu har Linn Olsson tagit steget fullt ut för att bli designer och har skapat sin fösta kollektion ”Design by L.O.” Linns första kollektion heter ”Sparkle Collection”.

Det var i Maj förra året mina drömmar började komma om att designa. Jag var trött på att lägga ut 1700 kronor för ett set med helt vanliga passpoaler och se ut som alla andra på tävlingsplatsen. Jag ville med egna händer skapa något nytt, något som stack ut och något som skulle få alla ryttare som ägde det att känna sig speciella. Där föddes idén till Design by LO. Let’s sparkle together!”, säger Linn Olsson.

 

Horsemeup.se, som är en nätbaserad ridsportbutik, samarbetar med Linn Olsson och kommer inom kort att sälja hennes produkter. Horsemeup.se förser Sveriges hästintresserade med ett brett sortiment av kvalitetsvarumärken. Webbutiken innehåller både de vanligaste ridsportsprodukterna såväl som utrustning för flera/alla specifika ridsportgrenar som hoppning, dressyr, galopp, trav, western, körning med flera.

 

Vinn boken ”Hästen”!

För dig med ett stort hästintresse och som vill lära dig ännu mer kan här vara med och tävla om boken ”Hästen” av Bo Furugren, Natur & Kultur.
Vi har 3 böcker att tävla om, värde 394:-/st. Vi behöver ditt svar senast på söndag den 13/10. Vinnarna meddelas via mail. Lycka till!
9789127133785_0_

 
Boken är skriven som en fakta- och lärobok för hästintresserade i allmänhet och för de elever som läser kurser i hästkunskap i gymnasieskolan. Den ger en djupare kunskap och förståelse för hästens beteende, utfodring, anatomi, fysiologi och avel.

 

 

Tävlingen är avslutad! Vinnarna presenteras här

(Vi ber om ursäkt för att det tidigare utsatta svarsdatumet blivit fel! För vidare information så pågår tävlingarna här på husdjurssidan normalt i ca en vecka.)

 

two happy children in cowboy hats riding horse on natural backgr

 

LÄS OCKSÅ


(4)
(0)


Annons

  • Thomas Carlsson

    Ja, jag håller med om att ridsporten ökar mer och mer i Sverige och har lockat många nya utövare under de senaste åren. I takt med detta ökar även handeln för hästtillbehör och man kan se en ökad trend av online shopping av tillbehör för häst och ryttare.


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…