Annons


Höstens härliga favoriter!


I veckans allas 41

Skogspromenader, härliga gratänger, levande ljus och mjuka stickade tröjor –  ja, hur härlig är inte hösten! Med våra tips kan den bli ännu härligare. Och när du kryper upp i soffan med din Allas får du också kittlande vardagsdramatik, gripande noveller, smarta tips och tänkvärda funderingar. Häng med!

Annons

Läs i Allas nr 41 (i butik 2 oktober):

Höstens stickade favoriter
Mysigt, snyggt och hett i höst! Välj avslappnat grovstickat eller elegant finstickat. Vi tipsar om de bästa köpen men mjukaste sjalen i lysande toner gör du kanske själv efter vårt mönster?

– Först våldtog han mig sen skulle han ta mitt liv!
”Du har blivit våldtagen, du måste ringa polisen.” Veronica var i chock, hennes kropp skakade – men hon ville inte lyssna på vännernas råd. Hon vlle bara vara ifred. När Veronica till slut anmälde anade hon inte vad det skulle elda till…

Baka med choklad
En känsla av lyx, finess och lite flärd. Den här veckan kombinerar vi chokladen med mandelmassa, apelsin, kex eller nötter. En riktig njutning med makalaösa mumsbitar!

– Jag var en kvinna på gränsen till nervsammabrott
Ett par månader, mer kunde det väl inte ta. Ankis såg för sitt inre hur hon målade väggar till romantisk Vivaldimusik. Men drömmen om det egna pensionatet i Italien blev istället år av hårt arbete. och många uppslitande gräl.

Toppengott med bacon!
Bacon är ett lätt sätt att förgylla maten! Lika läckert i pizza, gratäng och ugnspannkaka som med krispiga grönsaker. Supergod bjudmat eller som det lilla extra på fredagskvällen. recepten hittar du i veckans Allas!

En ungdomsvän har kapat Susannes identitet
Kvinna är missbrukare och använder sig av Susannes identitet när hon söker vård, köper medicin eller grips av polisen. För Susanne är det en mardröm – och hon vet inte hur hon ska få stopp på den.

Dessutom:

  • De roligaste kryssen
  • Vinterns härliga resenyheter!
  • Så får du orkidén att trivas
  • En läsare berättar: Vår dotter sextrakasserdes i skolan
  • Inred med skogens skatter
  • Steg för steg: Lyxiga laxbiffar
  • Medicin och hälsa – stroke ökar bland unga!

+ massor med extra läsning, Fråga våra experter, Veckans brott, fängslande noveller, kåseri med Farbror Sven, Lottes skafferi, krönikor, Ensamma mamman mm.


(0)
(0)Annons


Annons

Laddar nästa sida…