Annons
Annons


Hotellrum med fyllda walk-in-closets i Sverige

Stockholmshotellet Clarion Collection Hotel Tapto lanserar världens två första hotellrum med egna välfyllda walk-in-closets. Rummens gäster kan i lugn och ro prova det senaste modet och vid utcheckning betala för de varor de köpt.


walk-in-closet
Hotellet har i samarbete med företaget Best of Brands byggt om en svit och ett superiorrum på hotellet där gästerna som bor i rummen får egna exklusiva walk-in-closets. Konceptet bygger på att Best of Brands har valt ut kläder till kommande hotellgäster och erbjuder dem att enkelt och smidigt testa och köpa det som faller dem i smaken.

Annons

– Våra gäster är några av Sveriges mest uppbokade affärsresenärer. De lever hektiska liv där varje dag är en utmaning för att få vardagspusslet att gå ihop. Shopping har tyvärr blivit ett tidsödande måste. Därför har vi byggt om två av våra hotellrum där rummens gäster finner det senaste inom mode och i lugn och ro kan prova sig igenom sortiment och stilar, säger Eva Ottosson Rask, direktör på hotellet.

Gilla Allas.se på Facebook

De två hotellrummen bokas som vanligt men redan när gästen kommer in i sitt rum så märker de att de kommit in i en helt annan värld som för tankarna till de exklusiva modehusens privata showrooms. Gästen provar kläder hur länge de vill, vilken tid på dygnet de vill, i alla tänkbara kombinationer och allt samlat på ett ställe – sitt hotellrum! Där kan de välja mellan olika outfits beroende på aktivitet, en promenad på stan, ett restaurangbesök eller en kväll ute.

LÄS OCKSÅ


(78)
(0)


Annons


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…