Annons


Renée Nyberg och Morgan Alling leder Humorgalan

Renée Nyberg och Morgan Alling är årets värdar på ”Humorgalan – för varenda unge”. Under en stjärnspäckad galakväll blir det framträdanden av bland andra Laleh, Molly Sandén, Frans, Miriam Bryant och Eva Dahlgren.


Humorgalan - för varenda unge. Morgan Alling och Renée Nyberg. 2016. Foto: Andreas Lundberg/TV4

Humorgalan – för varenda unge. Morgan Alling och Renée Nyberg. 2016. Foto: Andreas Lundberg/TV4

Den 2 maj direktsänds den fjortonde upplagan av ”Humorgalan – för varenda unge” från Grand Hotel i Stockholm. Programledare är Renée Nyberg och Morgan Alling.

Det blir en stjärnspäckad kväll med uppträdanden av Laleh, Molly Sandén, Frans, Miriam Bryant och Eva Dahlgren som alla vill vara med i kampen för varenda unge.

Annons

Det blir även sketcher skrivna av David Batra och Patrik Larsson. I sketcherna kommer bland andra Peter Magnusson och Shima Niavarani medverka och dessutom mer oväntade inhopp såsom Leif Mannerström och Ebba von Sydow.

Gilla Allas.se på Facebook

– Jag är hedrad över att få vara en liten del av UNICEF:s kamp för varenda unge och jag ser fram emot att leda galan ihop med Morgan. Jag tror att vi kommer att komplettera varandra bra. Jag är humor och han är gala, säger Renée Nyberg.

Möten i världen

Under galan visas reportage om UNICEF:s arbete runt om i världen. Skådespelaren Mikael Persbrandt reser till katastrofdrabbade Nepal tillsammans med sonen Igor.

Journalisten och programledaren Tilde de Paula Eby besöker Serbien där hon möter Delvan, som är på flykt med sin familj. Årets tv-personlighet Mia Parnevik och hennes dotter Penny reser till Mauretanien i Afrika.

Dessutom besöker världsföräldern Rebecca Sonebäck Gutierrez Malawi. Ishockeylegendaren Börje Salming besökte Mocambique förra året och följer nu upp sin resa på galan.

Humorgalan – för varenda unge: Direktsänds måndag 2 maj kl. 20.00 i TV4


(0)
(0)Annons


Annons

Laddar nästa sida…