Annons
Annons


Hundar får egen meny i restauranger


Hund checkar in på hotell

Nu öppnar Mercure Hotels dörrarna för ressugna hundar. Här får hunden ett varmt välkomnande med egen incheckning, välkomst-kit, en varm och mysig hundbädd, matskålar och lite annat smått och gott. I Le Bistros matsal väntar en köttig hundmeny med fransk touch.

Annons

– Kanske är hunden sugen på husets Boeuf Bourguignon eller en tuggpinne á la canard, med smak av anka. Den som vill slappa på rummet får förstås en doggy bag, säger Malin Widmarc-Nilsson, försäljnings- och marknadschef på Mercure-hotellen i Sverige.

Gilla Allas.se på Facebook

Intresset att få dela sitt liv med en fyrbent vän har aldrig varit större. I Sydeuropa har hundar länge haft självklart tillträde till restauranger, barer och hotell, men i Sverige har dörren varit stängd. Förra året öppnade den franska hotellkedjan Mercure Hotels tre hotell i Sverige – och nu är även hundar välkomna.

Egen meny i restaurangen

Kanske en tuggpinne poulet fumé, lättrökt barbeque-stick till skålen med Eau de Mercure, eller Poulet filet naturel, lättuggad kycklingfilé, toppad med en Biscuit à la boeuf? I Mercure Hotels restaurang Le Bistro har hunden en egen meny med humana priser.

På plats får hunden en egen incheckning där den får välja storlek på hundbädd, sedan väntar en goodiebag med godsaker och bajspåsar. Det kommer också att finnas en liten butik med godsaker till hunden och utlåning av koppel och halsband för den som glömt.

Mercure Hotels finns i Malmö, Stockholm och Nyköping.

hund på restaurang


(0)
(0)


Annons


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…