Annons
Annons


Hundens nya bäste vän

Nu har brevbäraren chansen att ställa in sig och bli hundens bäste vän! Men allt hänger förstås på om husse eller matte väljer att prenumera på en låda med överraskningar till sin hund. I USA är det redan en stor succé och nu startar DogBox som är den första svenska prenumerationstjänsten med kul saker till hunden. Varje månad kommer en DogBox med posten som innehåller fyra till sex produkter och presenter till den fyrfota vännen. Sakerna varierar men består alltid av något gott, något roligt, något utvecklande och något som håller hunden i trim. Paketen finns i tre olika varianter som är anpassade till hundens storlek. Det går både att köpa enstaka paket eller teckna månadsprenumerationer. Oavsett vilket alternativ som väljs går tio procent av intäkterna till projekt som hjälper utsatta hundar.


Nu har brevbäraren chansen att ställa in sig och bli hundens bäste vän! Men allt hänger förstås på om husse eller matte väljer att prenumera på en låda med överraskningar till sin hund.

I USA är det redan en stor succé och nu startar DogBox som är den första svenska prenumerationstjänsten med kul saker till hunden.

Annons

Varje månad kommer en DogBox med posten som innehåller fyra till sex produkter och presenter till den fyrfota vännen. Sakerna varierar men består alltid av något gott, något roligt, något utvecklande och något som håller hunden i trim.

Paketen finns i tre olika varianter som är anpassade till hundens storlek.

Det går både att köpa enstaka paket eller teckna månadsprenumerationer. Oavsett vilket alternativ som väljs går tio procent av intäkterna till projekt som hjälper utsatta hundar.

 


(0)
(0)


Annons


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…