Annons
Annons


Hunken, hämnden och historien

Lär känna Storbritanniens nya tv-favorit - Ross Poldark - i åtta avsnitt med allt som krävs för den optimala tv-serien: fiender, klasskamp, hämnd, förlust och mycket kärlek!


Poldark: Lördag 22 augusti, kl 21.30 i SVT1 (1:8)

Ross Poldark – också vår nya tv-favorit?

Ross Poldark återvänder från det amerikanska frihetskriget till sitt älskade Cornwall 1783, bara för att upptäcka att hans gamla värld är i ruiner. Hans far är död, den familjeägda gruvan stängd sedan länge, huset fallfärdigt och till råga på allt ska kärestan Elizabeth gifta sig med hans kusin.

Börjar på nytt

Han bestämmer sig för att skapa sig ett nytt liv, och trotsa de fientliga krafter som motarbetar honom. Det han möts av är ett land i lågkonjunktur, där hans älskade Cornwall verkligen går på knäna.

Annons
Gilla Allas.se på Facebook

Under de tre åren han varit borta har hans pappa dött och faderns mark och gruvor ger inte längre några pengar. Utöver det har hans ungdomskärlek förlovat sig med hans kusin. Sviken av allt han älskar, måste Ross bygga upp ett nytt liv med hjälp av de vänner han har kvar.

Ovänner

Men det nya livet innebär också att han skaffar sig många ovänner och när han försöker få tillbaka sin gamla kärlek börjar han långsamt inse att han nog hellre vill välja någon annan.

De två första Poldark-säsongerna bygger på Winston Grahams två första böcker, utgivna under 1940-talet. Redan 1975 gjordes den första Poldark-serien som också visades i SVT.

I rollerna bl a: Aidan Turner, Eleanor Tomlinson, Kyle Soller och Heida Reed.

Poldark: Lördag 22 augusti, kl 21.30 i SVT1 (1:8)


(0)
(0)


Annons


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…