Annons
Annons


Hur lagom är du på Instagram?

Instagram är en plats där folk väljer att visa upp sitt liv genom en mängd skönmålande filter, men hur mycket hashtags och emojis är lagom? Testa dig och se hur lagom du är!


Instagram

 

En ny undersökning genomförd av YouGov på uppdrag av TV4 visar vad svensken anser är lagom i det sociala nätverket. Kvinnor tycker det är okej med fler emojis och att gilla fler bilder än män.

Annons

Undersökningen visar på olika syn hos män och kvinnor när det kommer till vad som är lagom. Kvinnor tycker till exempel att det är okej att använda fler emojis än vad männen gör.

Resultatet i korthet:

Gilla Allas.se på Facebook

Veckovisa uppdateringar uppfattas som lagom av hälften av svenskarna.
En av fem svenskar tycker att dagliga uppdateringar är en lagom nivå.
En tredjedel av kvinnorna anser att det är okej att gilla varje bild som en person lägger upp, något som bara gäller för vart femte man.
Av kvinnorna uppger den största andelen (32 %) att två emojis per inlägg är mest lagom, medan motsvarande svar hos männen (29 %) endast är en.

Här kan du ta reda på hur lagom du är på Instagram!

Undersökningen är genomförd av opinions- och marknadsundersökningsföretaget YouGov. Under perioden 18-23 mars 2015 har sammanlagt 1010 intervjuer via Internet genomförts med män och kvinnor 15-74 år som använder Instagram.


(5)
(0)Annons


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…