5 smarta saker du kan använda deodorant till

5 smarta saker du kan använda deodorant till
Att använda deodorant är lika självklart som att borsta tänderna för de flesta av oss. Men visste du att innehållet i den lilla flaskan kan användas till så mycket mer än att bara hålla svettlukten borta?
Annons

5 oväntade saker du kan använda deodorant till:

1. Få bort nagellack

Varför slösa pengar på dyra vätskor när det går lika bra med helt vanlig deodorant? Spreja bara lite på en bomullstuss och torka bort färgen.

Annons

Du kan också applicera deodoranten direkt på nageln – tänk bara på att deodorant torkar snabbt!

2. Skydda fötterna mot blåsor

Att gå in nya skor kan göra ont, men deodorant kan underlätta processen. Applicera deo på hälar och sidor av fötter innan du sätter på dig skorna. Deodoranten fungerar som ett extra skyddande lager mellan ditt ömtåliga skinn och skorna.

3. Slipp klåda från insektsbett

Har du blivit biten av en insekt? Rulla lite deodorant på området och märk hur sveda och klåda försvinner. Bäst av allt: det går nästan direkt!

4. Slipp fotsvett

Har du problem med fotsvett? Applicera lite deodorant på dina fotsulor innan du går och lägger dig. Det här knepet funkar över hela kroppen så testa också att applicera under brösten, på baksida knä och handflator om du har problem med svettningar här.

5. Slipp den hemska känslan av skavande lår

Det här knepet kan verkligen göra hela skillnaden för dig som har problem med att insidan av låren skaver och svettas. Applicera bara lite deodorant på benen innan du ger dig iväg. Detta funkar också alldeles utmärkt för dig som är löpare.

Läs också:

Mer inspirerande innehåll från allas.se:

Dela på:

Annons

Laddar