Annons
Annons


I.D.A: Bara köra och ha skoj!


I.D.A framför Fight Me If You Dare

I.D.A framför Fight Me If You Dare i Melodifestivalens deltävling 4, den 22/2 i Örnsköldsvik. Upphovsmän: Albin Nicklasson, Nicklas Laine, Louise Frick Sveen.

Vad säger du om årets startfält i din deltävling?

En blandad kompott av musikstilar, så svenska folket kommer få en deltävling med stor variation tror jag.
Konkurrens-mässigt är det svårt att säga vilken som har störst chans eller inte, det ska bli intressant att få höra allas låtar.
Några av oss i deltävling 4 är nykomlingar i mellosammanhang, medan vissa är mer av veteraner. De som varit med flera gånger har mer förväntningar på sig tror jag. På det viset känns det bra att vara ny och kunna överraska, folk vet ju inte riktigt vad de ska förvänta sig av oss nykomlingar.

Annons

Vad är det roligaste med Melodifestivalen?
Att vi får gå upp och köra vår grej på scen samt träffa många andra som delar intresset musik och ha kul tillsammans. Det känns som om mellon inte bara är en tävling utan också en chans till fest och skoj med en massa folk!

Hur förbereder du dig?
Alltifrån att repa helhet till att fundera kring smådetaljer. Jag (Ida) förbereder mig även mentalt genom att försöka bygga upp en bra målbild som ligger med i mina tankar ständigt. Detta är ett sätt att skapa fokusering och minska möjligheten för negativa och stressade tankar, som vi nog alla kan få ibland. Inför mellon har jag även valt att själv ansvara mycket för min scenoutfit/stil. Jag gillar att skapa utifrån secondhand och andra kreativa saker jag kommer på, så det är något som jag alltså också förbereder för fullt.

Något speciellt du gör precis innan framträdandet?
Hitta fokus, bara köra och ha skoj!!

Din favoritlåt genom tiderna i Melodifestivalsammanhang?
Killarna och jag har väl inte varit några slaviska följare av Melodifestivalen genom tiderna, så vi har inte riktigt koll på alla låtar….men Roger Pontare med ”När vindarna viskar mitt namn” skulle väl jag säga hör till en favorit. Roger är grym, han kör sin egen stil och har en röstkapacitet som få har, enligt min åsikt.


(0)
(0)


Annons


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…