Annons
Annons


I dag flyttar stjärnorna in!


stjärnorna på slottet

Nu är det dags för ett nytt kändisgäng att känna varandra på pulsen. I dag börjar inspelningarna av en ny omgång i serien Stjärnorna på slottet.

In i det sista var det ovisst vem som skulle bli den femte deltagaren. Efter skådespelerskan Ewa Frölings plötsliga avhopp fick SVT hastigt ge sig ut på jakt efter en ny stjärna.

Annons

Men nu är det klart att det blir pianisten och artisten Monica Dominique som gör sällskap med skådespelarna Ulf Brunnberg, Marie Göranzon, Dan Ekborg samt sångaren Niklas Strömstedt.

– Vi har utgått från de stjärnor vi valt tidigare. Det är viktigt att vår nya stjärna passar in i det gänget. Det gör Monica, säger programchef Emma Kronqvist.

SVT:s succéserie går in på sitt femte varv och för andra året har man valt att slå sig ner på Thorskogs slott, tre mil norr om Göteborg.

exteriör 6

Med fokus på en stjärna per dag kommer livet på slottet att filmas från tidiga morgonen till sena kvällen.

– Det är spännande och hedrande att få bo på ett slott en hel vecka – och tillsammans med en rad alla lika spännande kollegor, säger Monica Dominique. Ja, detta kan ju sluta hur som helst men ska också bli hur kul som helst!

– Vi blir en färgstark palett. Men ingen av oss är någon exhibitionist så det finns mycket som publiken inte vet om människan bakom yrkesrollen, säger Ulf Brunnberg.


(1)
(0)


Annons


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…